Ilyen az élet két pénisszel – Exkluzív interjút adott a dupla szerszámú férfi

Forrás: Thinkstock -
rendellenesség pénisz műtét People magazin interjú könyv nyilvánosság biszexualitás dupla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin újságíróját érhette a megtiszteltetés, hogy először ülhetett le beszélgetni a kétpéniszű férfival.

Éppen egy éve már, hogy először hallatott magáról a kétpéniszű férfi. A magát csak Double Dick Dude-nak becéző illető akkor a Reddit nevű oldalon vállalta fel magát teljes valójában, 2014 karácsonyán pedig már bárki a fa alá tehette Dupla Pénisz elektronikus könyvváltozatát ajándék gyanánt.

Forrás: Thinkstock

A 25 éves, magát biszexuálisnak valló férfi a People magazinnal ült le nemrég egy beszélgetés erejéig, ahol mi másról is esett volna szó, mint arról, hogy mégis milyen az élet két férfiassággal a lába között.

Miket kérdeztek tőle?

Többek között ezek érdekelték a Reddit-felhasználókat: Azonos méretűek? Igen, mindkettő 25 cm. Mindkettő működik? Igen, egymástól teljesen függetlenül. Elmondja-e az aktuális párjának? Nem, csak ha már a szexre kerül sor. A férfiakat vagy a nőket szereti? Mindkettőt, az utolsó komoly kapcsolata egy férfi-nő párral volt.

Kétpéniszű férfi - létezik vagy átverés?

Double Dick a People magazin által megkérdezett orvos szakértő szerint egy ritka genetikai betegéggel, úgynevezett diphalliával született, amely 5 millióból egy embernél fordul elő – a témáról ide kattintva olvashatsz bővebben az Origón.
Forrás: Thinkstock
Modern kori péniszbörtönök: vannak, akik ma is erényövet hordanak?http://www.life.hu/intim/20141127-erenyovek-a-mindennapokban-szexualis-jatekszerek-es-komoly-kapcsolati-bortomok.htmlUgyan a szexkütyükkel foglalkozó webshopok a szerepjátékok és bondage-cuccok közé teszik az erényöveket, sokan élnek azonban köztünk olyanok, akik szerint ez nem pusztán az ágyban, a mindennapi életben is fontos kelléknek számít. Olyannyira, hogy ők maguk vértezik fel ezzel a párjukat.Intim--Durva szexfóbiák: A puncitól, a merev pénisztől, de a szűzlányoktól is lehet rettegnihttp://www.life.hu/intim/20130521-szex-szerelem-parkapcsolat-petyhudt-peniszek-szuzek-nedves-almok-a.htmlA szeretkezés szóról legtöbbünknek kellemes dolgok jutnak eszébe, ám bármilyen furcsán hangzik, vannak olyan emberek, akik a meztelenségtől vagy már a közösülés gondolatától is nagyon erős szorongást éreznek. A szex teljesen természetes és élvezetes része az életnek, de sokak számára az intim együttlét félelmetes és traumatikus esemény. A Life.hu most összegyűjtötte a legsokkolóbb szexfóbiákat, amiknek a létezéséről lehet, hogy nem is tudtál. Egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--"Nyugi, bébi, ez csak a farkam!" - Miért péniszfotókkal udvarolnak mostanában a pasik?http://www.life.hu/intim/20141014-peniszek-es-intim-fotok-kuldozgetese-ferfiaktol-mobilra-internetes-tarskereseskor.htmlAz elmúlt néhány évben úgy tűnik, mintha a férfiak akarnák elnyerni a pucér villantások aranyérmét. Közismert sportolók, zenészek, színészek és politikusok előszeretettel küldözgetnek nőismerőseiknek kéretlen fotókat, ám nem csupán a hírességek azok, akik szívesen villantanak intim testrészeket.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.