Kínos! Pénisszel a vállán ébredt Holly – Most meg akar szabadulni tőle

pénisz átalakító műsor megszabadul Katie Piper eltávolítás lézer varrás barátok tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártalmatlan szórakozásnak indult az a buli, amely után Holly Aston egy férfi nemi szervével a vállán ébredt fel. A lány most egy átalakító műsor keretein belül igyekszik megszabadulni a pénisztől.

Holly Aston rendelkezik Nagy-Britannia legszörnyűbb tetoválásával. A fiatal lány 17 éves volt, amikor egy alkoholmámoros buli után felébredve meglátta, hogy egy pénisz díszíti a vállát.

Forrás: Youtube

A fiatal lánynak nem csupán a vállát varrták össze barátai, hanem a bokájára is került egy „leszbikus" felirat. Másnap természetesen már a legkevésbé sem találta viccesnek a dolgot. Sokáig próbálta takargatni, úszni például csak letapasztott vállal mert elmenni, szüleinek pedig nem mert szólni róla.

Van, akinek tényleg örök élmény marad: Tetoválók éjszakáján jártunkhttp://www.life.hu/kult/20141231-riport-a-tetovalok-ejszakajan-jartunk.htmlAttól, hogy tetovált vagy, semmiképp sem vagy kevesebb, mint mások. Sőt! Egy élménnyel, egy önkifejezési móddal, egy örök dísszel több lehetsz. A megkülönböztetés ellen rendezték meg a Tetoválók éjszakáját - idén harmadszor!.Kult--Dukai Regina magára tetováltatta a családjáthttp://www.life.hu/bulvar/20141209-dukai-regina-modell-minimal-tetkot-varratott-magara-ami-csaladja-evszamaibol-all-ossze.htmlSzolid, évszámokból álló tetkót varratott csuklójára Dukai Regina, ami bár pici, annál nagyobb jelentéssel bír a modell számára.TV + Bulvár--Szívmelengető történet: ingyen tetoválást kap egy Down-szindrómás lányhttp://www.life.hu/drlife/20141208-down-szindromas-lany-ingyen-lemoshato-tetotvalast-kap-minden-penteken-jason-ward-tetovalomuvesztol.htmlEgy új-zélandi tetoválóművész minden pénteken ingyen tetoválásokat készít egy Down-szindrómával élő nőnek. Megható történet jön.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.