Búcsúbulit rendezett melleinek a műsorvezető

Forrás: Facebook/Claira Hermet -
génvizsgálat buli búcsú parti mellrák műtét műsorvezető BRCA1 masztektómia melleltávolítás emlőrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claira Helmet döntött: mivel génvizsgálata szerint 85 %-kal nagyobb esélye van a mellrák kialakulására, mindkét mellét eltávolítatja, hogy megelőzze a betegséget. A rádiós és tévés műsorvezető barátaival ünnepelte meg elhatározását.

Nem mindennapi módon búcsúzott el melleitől Claira Hermet. A tévés és rádiós műsorvezetőnél ugyanis hamarosan dupla masztektómiát hajtanak végre, hogy megelőzze a mellrák kialakulását.

Forrás: Facebook/Claira Hermet

A 27 éves Claira mindössze 9 éves volt, amikor elveszítette édesanyját a kór miatt, nővére 31 éves korában hunyt el szintén mellrák következtében. Claira nem sokkal ezután döntött úgy, hogy génvizsgálatnak veti alá magát, ezután derült fény arra, hogy ő is hordozza a hibás BRCA1 nevű gént, amellyel 85 % esélye van a betegség kialakulására.

Az Angelina Jolie-hatás

Kétségkívül hatalmas port kavart annak idején Angelina Jolie bejelentése, amikor elmondta, hogy a mellrák kockázatának csökkentése érdekében kettős melleltávolításon esett át. A brit egészségügyi szolgálat az Oscar-díjas színésznő hatásának tudta be a genetikai vizsgálatok számának megkétszereződését - errő lITT írt bővebben a Life.hu.

Hogy ezt elkerülje, a kettős melleltávolítás mellett döntött, kebleitől pedig egy kissé furcsa parti keretein belül búcsúzott el. A DailyMail csak Goodbye Boobs (Viszlát, cicik) bulinak nevezte az eseményt, amelyen cici formájú süteményekkel, Claira melltartós és bikinis képeivel köszöntek el barátaival a lány kebleitől. A műsorvezetőnő helyreállító műtétje január 21-én lesz.

Csak az egyik melle 9 kiló! Íme, a világ legnagyobb szilikoncicijeihttp://www.life.hu/news/20150114-a-vilag-legnagyobb-mumellei-kilenc-kilosak.htmlValószínűleg nagyon fájhat Mayra Hills német modell háta. A hölgy ugyanis a világ legnagyobb szilikonmelleinek tulajdonosa. Megdöbbentő adatok következnek. News--Elvesztette mellbimbóit a fiatal nő plasztikai műtét miatthttp://www.life.hu/drlife/20150109-plasztikai-muteti-hiba-miatt-eltavolitottak-a-no-mellbimboit.htmlLaura Damiani megműttette melleit, ahogy évente több, mint ezer másik brit nő is, de a műtétből horrorsztori lett… Dr. LifeThinkstockMellrákkal műtötték Terry Blacket - Kiújult a betegségehttp://www.life.hu/drlife/20150106-terry-blacket-mellrakkal-mutottek.htmlSúlyos műtéten esett át Terry Black. A 56 éves transzvesztita művész - aki korábban is átesett operáción - bal melléből operáltak ki egy daganatot. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.