vesebetegség napidoktor Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola, aki nem is olyan régen a kamerák előtt vállalta be a HPV elleni védőoltást, amely védelmet nyújthat a méhnyakrák ellen, korábban kiszáradás miatt szorult kórházi kezelésre.

"Édesapám is szenvedett a veséjével - nálunk ez családi probléma. Egyszer aztán volt egy túlhajtott időszakom, amikor nem figyeltem oda az egészségemre: nem ittam elég vizet, és elkezdett görcsölni a hasam, majd elájultam. Így kerültem kórházba, ahol megállapították, hogy kiszáradtam" - meséli történetét az énekesnő.

Forrás: Lola/Facebook

A kórházban aztán azonnal injekciót kapott. Gyógyszert nem tudtak adni neki, mert nem volt magánál. Amikor jobban lett és hazaengedték, az orvosok azt az utasítást adták a fiatal sztárnak, hogy igyon meg két sört.

Hogy milyen különös terápiát javasoltak még Lolának, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Hoppá! Megtriplázódott az influenzások számahttp://www.life.hu/drlife/20150116-szivderito-jarvany-szekszardon-megtriplazodott-az-influenzasok-szama.htmlEgy hét alatt háromszorosára emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló betegek száma - olvasható az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) jelentésében.Dr. LifeThinkstock28 éve él együtt a cukorbetegséggel Hevesi Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20150116-napidoktor-hevesi-tamas-28-eve-el-egyutt-a-cukorbetegseggel.htmlHuszonnyolc évvel ezelőtt a futballpályán olyan érzés fogta el, amilyen előtte még soha: reszketést, koncentrációhiányt, kábultságot, verejtékezést érzett. Fogalma sem volt, mi lehet ennek az oka, de szerencsére a közelben lakott, így hazament és kievett a hűtőből mindent, amit csak talált. Így indult Hevesi Tamás betegségének története.Dr. LifeOrigoAz életével játszik Hujber Ferenc: Az intenzívről ment dolgoznihttp://www.life.hu/drlife/20150116-hujber-ferenc-szilveszter-utan-kerult-korhazba-most-az-intenziv-osztalyrol-jar-dolgozni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szilveszter után Hujber a Nyíró Gyula kórház intenzív osztályára került. Állapotát akkor életmentő gépekkel, szívmonitorral, EKG-val és oxigént pumpáló géppel figyelték. A színéz azóta jobban van, és már munkába is állt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.