Gombos Edina nem dolgozhat - ki vezeti az Aktívot?

Forrás: Facebook/Gombos Edina -
ágy terhesség TV2 orvos vesekő Gombos Edina Aktív kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetőjének újabb kellemetlenséggel kell megküzdenie terhessége alatt, ugyanis veseköve miatt orvosa szigorú ágynyugalomra ítélte. Mi lesz így az Aktívval?

Ahogy a Life.hu is megírta, már többször veszélyben volt Gombos Edina terhessége. Először kislánya bárányhimlője miatt kellett aggódnia, aztán a hatodik hónapban kórházba került vesekő miatt. Bár a nemrég posztolt cuki fotón úgy tűnt, a kismama jobban van, most megint aggasztó hírek érkeztek – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

„A vesekő még mindig nagy fájdalmakat okoz, ezért az orvosaim eltiltottak a munkától és szigorú fekvésre ítéltek. Infúziót kapok, hátha a kő távozik a szervezetemből" – üzente a lapnak Edina, akinek a pocakjában fejlődő kisbabáért nem kell aggódnia, makkegészséges.

Ki vezeti az Aktívot?

„Gombos Edina egészségügyi okokra hivatkozva pihenőt kért tőlünk. Most az ő és a baba egészsége a legfontosabb, ezért a kollégák megoldják a helyettesítését. Az Aktívot ezen a héten Váczi Gergő vezeti"
– nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 csoport kommunikációs vezetője.

Korábban Papp Gergő, vagyis Pimasz úr volt Edina váltótársa a műsorban, de ő már nem dolgozik a csatornánál.

Természetes megoldás vesekő ellen

A Life.hu cikkéből megtudhatod, melyik vadon termő növény segít vesekőproblémákban. „A zsurló legfőbb gyógyhatása a vese működésének serkentésében rejlik: a zsurlótea erős vízhajtó hatású, segíthet vesehomok vagy vesekövek esetén, de fertőzéseknél, a vizelet ürítésével járó problémáknál is hatásos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.