Intimtorna férfiaknak - hosszabb menet, vadabb élvezet

betegség intimtorna szex egészség Kegel-gyakorlatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korai magömlés a férfiak rémálma, és igazán keserűvé tudja tenni a legnagyobb hévvel várt szexuális együttlétet is.

A Daily Mail cikke szerint azonban egy végtelenül egyszerű gyakorlattal akár négyszeresére is növelhető az aktusok ideje.

Forrás: Thinkstock

Marni Kinrys, egy amerikai társkereső coach azt állítja, hogy elég 12 héten keresztül minden vizelés közben többször 5 másodpercig megszakítani a vizelet csorgását ahhoz, hogy ezt a csodát megéljék a férfiak.

A vizelet visszatartását ugyanis a Kegel - izmok segítik elő.Ez ugyanaz az izomcsoport, amelyeknek a szexuális aktusoknál is nagy szerepe van.

Tuti módszer a férfiasság erősítésére! Férfi intimtorna/lifenetwork/lifemagazin/20101213-tuti-modszer-a-ferfiassag-erositesere-ferfi-intim-torna.htmlAz intimtorna nem tartozik a legnépszerűbb testedzések közé, főleg nem akkor, ha ezek a gyakorlatok férfiaknak szólnak. Pedig az alhastorna célja az emésztő-, kiválasztó-, és szexuális szervek funkciójának karbantartása, fejlesztése. Mert nemcsak a hölgyeknek, az uraknak is karban kell tartaniuk intim testtájukat.Life MagazinHa korán sül el a fegyver - a korai magömlésről őszinténhttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/szex/20100915-ha-koran-sul-el-a-fegyver-a-korai-magomlesrol.htmlÉpp, hogy nekilendültetek és a párod már túl is van rajta? Túl gyorsan a csúcsra ér, miközben te még a hegy derekán se jársz? Ha nektek is problémát okoz a partnered korai gyönyöre, ha alkalomról alkalomra hoppon maradsz, itt az ideje, hogy utánajárjatok, mikor és hogyan lehet behúzni a féket.SzexA nőknek is van "korai magömlésük" (18+)http://www.life.hu/drlife/20111028-a-nok-is-szenvednek-a-tul-korai-orgazmustol.htmlA portugál Magalhaes Lemos kórház legújabb kutatása szerint a nők jelentős hányada is idő előtt jut el a csúcsra a nemi aktus közben.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.