A macskái szagolták ki a daganatot

Forrás: Thinkstock -
betegség szaglás daganat egészség macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stephanie Doody, Staffordshire lakos határozottan állítja, hogy az életét mentették meg szeretett cicusai, akik szó szerint kiszagolták a testében burjánzó rákot.

A nő a Daily Mailnek mesélte el történetét, mely szerint a macskái Rennie, Dinky és Jaffy egyszercsak el kezdték követni őt a lakásban és amikor csak lehetőség nyílt rá a hasát bökdösték az orrukkal.

Forrás: Thinkstock

Stephanie sokáig nem értette a macskák különös viselkedését, de a furcsa bökdösés kezdete után hat hónappal egy dudort vett észre a saját hasán. Orvoshoz fordult és kiderült, hogy rendkívül veszélyes vakbélrákkal küzd.

A nőn egy 12 órás életmentő műtétet hajtottak végre, mely során nem csak a vakbelét távolították el, de a műtét érintette a máját, a veséjét valamint a méhnyakát is.

Forrás: Thinkstock


A lelkes macskatulajdonos azt állítja, hogy szeretett macskái mentették meg az életét, a súlyos elváltozásnak ugyanis az égvilágon semmilyen tünete nem volt. Ahogy később erre orvosa is felhívta a figyelmét, ennél a daganat típusnál nem is szokott figyelmeztető tünet jelentkezni. Így ha a macskái nem jeleznek, talán már nem is élne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.