Friss fotó Kozsóról - 11 kilót fogyott az énekes

Forrás: Facebook/Fem3 Café -
betegség fogyás Várkonyi Attila Fem3Café egészség érkatasztrófa Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapok során kiemelt figyelemmel kísérte a sajtó a zenész sorsát - hiszen októberben súlyos érelváltozással került kórházba. Sokáig válságos volt az állapota. Barátja, DJ Dominique mesélt Kozsó állapotáról.

A hírek szerint Kozsó már jobban érzi magát, megerősödött, olyannyira, hogy látogatókat is tud fogadni. Egyik legjobb barátja, Várkonyi Attila DJ hétvégén találkozott is vele. A FEM3 Caféban elmondta, hogy az énekes állapota szerencsére nagyon gyorsan javul, bár nehezen viseli, hogy nem mozdulhat ki, de pozitívan néz a jövőbe, szeretne hamarosan visszatérni a zenei életbe. Ugyan még több hónap rehabilitáció vár rá, sok mindent újra kell tanulnia, de ez egy agyvérzés után teljesen természetes. DJ Dominique egy képet is mutatott Kozsóról - jól látszik, hogy több mint 10 kilót fogyott az énekes, de egyébként jól néz ki:

Forrás: Facebook/Fem3 Café

Ahogy a Life.hu is megírta, agyértok-képződmény miatt kellett tavaly Kozsót műteni, aki sokáig nem vállalkozott a súlyos beavatkozásra. Végül azonban be kellett látnia, hogy időzített bomba ketyeg a szervezetében és bevonult a kórházba. A műtét után azonban komplikációk léptek fel.

Kómában is volt, amiből azonban sikerült felébrednie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.