Te is pisilni mész szex előtt? Nem teszed jól!

Forrás: Thinkstock -
praxis szex urológus baktérium pisilés húgycső egészség New York páciens fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudod, hogy hamarosan itt a pillanat, amikor végre átadhatjátok magatokat partnereddel a hálószoba felhőtlen örömeinek, ezért mielőbb a mosdó felé veszed az irányt, hogy könnyíts magadon. Ne tedd, ha számodra is kedves a húgycsöved egészsége!

Eddig te is abban a hitben éltél, hogy az egészséged érdekében jobb, ha a lepedőgyűrögetés előtt keresed fel a mellékhelyiséget, mint utána? Téves! Legalábbis a Yahoo News által megkérdezett szakértő szerint.

Forrás: Thinkstock

A New York-i urológus, David Kaufman szerint a szex előtti pisilés éppen a világ legnagyobb félreértései közé tartozik, és ő maga is számtalanszor találkozott már praxisában ezzel a kérdéssel hölgy páciensei részéről. Az orvos szerint éppen ez a melegágya a legtöbb fertőzésnek.

Hogy miért? Szex közben a hüvely baktériumai könnyen a húgycsőbe juthatnak. Mivel a baktériumok parányi nyúlványokkal tapadnak a húgycső felületéhez, a legjobb módszer az eltüntetésükre, ha közvetlenül a hancúr után könnyítenek magukon a nők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.