Újra reménykedik a család: kinyitotta a szemét Bobbi Kristina Brown

Forrás: Northfoto -
kóma eszméletlen állapot Bobbi Kristina Brown nagynéni nyomozás Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown nagynénje szerint jobban van, már a szemét is kinyitotta, így a család újra reménykedik felépülésében.

Friss hírek jelentek meg Bobbi Kristina Brownról. Az In Touch azt írja, Whitney Houston 21 éves lánya már a szemét is ki tudta nyitni, így a család most újra bizakodó. „Sok jel mutat arra, hogy rendbe fog jönni" – mondta a lány nagynénje, Leolah.

Forrás: Northfoto

A nagynéni egyébként kifejtette azt is, a család sürgeti a nyomozást annak kapcsán, hogy Bobbi Kristina arcán sérüléseket találtak a rendőrök, így sokan arra gyanakodnak, hogy élettársával, Nick Gordonnal dulakodhattak...

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Bobbi Kristinát élettársa, Gordon és egy barátja találta meg eszméletlenül a fürdőkádjában. Január 31-e óta kómában van.

Kedden egyébként még az a hír járta, hogy édesanyja halálának 3. évfordulóján lekapcsolják a lányt a gépekről. A család azonban másnap hivatalosan cáfolta ezt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.