Újra műteni kell Tóth Gabi édesanyját: "Már nem sokáig tartható ez az állapot!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi édesanya műtét térdműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi édesanyját, Erikát továbbra is erős fájdalmak kínozzák annak ellenére, hogy egyszer már megműtötték, de a beavatkozás nem sikerült, és tovább súlyosbodott az állapota. Tóth Gabi szerint felháborító, ami az édesanyjával történik.

"Egyáltalán nem tud leguggolni, hiszen nem hajlik a térde. A járás nehezére esik, arról nem is beszélve, hogy olykor a duplájára duzzad a lába, borzasztó fájdalmakat okozva" - nyilatkozta Tóth Gabi a hot! magazinnak. Az énekesnő elmondta azt is, hogy valószínűleg megsérült a csont, amikor helyre akarták hozni édesanyja térdízületét, amelyet kopás miatt kellett műteni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Felháborít az egész, ami most történik vele, így aztán velünk is" - fakadt ki a lapnak Tóth Gabi, aki azt is elárulta, próbálják megtalálni a legjobb orvost, de egyelőre fogalmuk sincs, merre induljanak, pedig "már nem tartható sokáig ez az állapot."

Térdjavító jóga, nem csak futóknak

A futás, ha nem elég fokozatosan terheled a térdízületet, vagy nem megfelelő terepen futsz, okozhat térdfájást, nem beszélve a sportsérülésekről. Lehetnek a térdben sportolástól függetlenül is kisebb problémák: kopás, szalagprobléma, túlhasználás miatt fellépő fájdalom és egyebek. Épp ezért nem árt, ha megtanulod, hogyan tartsd egészségesen a térded jógával. Segítsünk? Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.