Kórházba került Demi Lovato, az X-Factor zsűritagja

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Demi Lovato kórház X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Légzési problémák miatt kórházba vitték a tehetségkutató zsűritagját. 

Demi Lovato kedden került kórházba - közölte szóvivője a Billboard magazinnal. A 22 éves sztárnak légzési nehézségei voltak. Szerencsére a kezelés után jobban lett, így már elhagyhatta a kórházat. Ám mivel még nincs teljesen jól, le kellett mondania a lemezfelvételét. Pedig Demi mostanában gőzerővel dolgozik: jövőre tervezi új lemezének bemutatását és egy turnét is.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A vörös szőnyeg legrémesebb dekoltázsa

Demi Lovato nem épp kifinomult stílusérzékéről híres - tavaly megkapta tőlünk a legrémesebb dekoltázs címet. A kínos szettért kattints ide!

Három tabletta, amit eldobhatsz, ha szexelszhttp://www.life.hu/drlife/20150225-erre-hat-a-szex-ezeknel-segit.htmlMielőtt kidobnád a gyógyszeres dobozod, azért fontos elmondanunk, hogy ez a cikk a megelőzésről szól, vagyis az orvosod által felírt és az egészséged szempontjából nélkülözhetetlen gyógyszert ki ne kukázd miattunk. Ám tény, hogy nagyon sok betegség megelőzhető, vagy panaszok enyhíthetők csupán a szex segítségével.Dr. LifeThinkstockRomlott az állapota: továbbra is kómában tartják Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150226-bobbi-kristina-brown-allapota-romlott-ezert-tovabbra-is-mesterseges-komaban-tartjak.htmlCsaládja mielőbb szerette volna felébreszteni a lassan egy hónapja tartó mesterséges kómájából Whitney Houston 21 éves lányát, ám - a jelek szerint - ennek még nem érkezett el az ideje.Dr. Life--Gyilkos müzliszelet - Allergiája miatt halt meg a lányhttp://www.life.hu/drlife/20150221-a-mogyoroallergia-hatasai-vegzetesek.htmlEgy 21 éves lány halálát egyelen elfogyasztott müzliszelet okozta.Dr. LifeOrigo Az édesség, amely gyönyörűvé varázsol: csodacsokit fejlesztett egy kutatócsoporthttp://www.life.hu/drlife/20150223-megfiatalitja-es-gyonyoruve-varazsolja-a-bort-a-kutatok-altal-kifejlesztett-csokolade.htmlA Cambridge-i Egyetem egykori kutatói kifejlesztették a csokoládét, amely nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem még a bőrödnek is jót tesz.Dr. Life--Lila monokli virít Sarka Kata kislányának szeme alatthttp://www.life.hu/drlife/20150221-sarka-kata-kislanyarol-monoklis-fotok-jelentek-meg.htmlMielőtt bárki a szívéhez kapna, gyorsan eláruljuk, hogy egy, az állatok védelmében létrehozott kampány keretében történt a fotózás. Nem és nem és nem bántotta senki Katáék kislányát, Noncsit. Ügyes sminkmunka a lila monokli.Dr. LifeOrigoIntim tévhitek - öblíts, kincsem, ha orált akarszhttp://www.life.hu/drlife/20150219-intim-tevhitek-az-oralis-szexben.htmlJogos elvárás a partnerek részéről, hogy a szex legyen jó illatú. Persze ez lehet gusztus kérdése is, de alap az egészséges intimhigiénia. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.