Aleska Diamond keze csúnyán bedagadt: Vajon mi történhetett?

Forrás: Facebook/Aleska Saját Oldal -
torna kéz baleset Aleska Diamond edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond, aki már többször is bizonyította, milyen elképesztő akrobatikus mutatványokra képes, tegnap megsérült felkészülés közben.

"A mai cirkuszi proba utan ahol a csuklóm némileg megsérült ... Edzem, ugyanis holnap lesz a bizonyos lépcsős -futóverseny, amire kihívtam Berki Krisztiánt... Mennyi izgalom :))))" - kommentálta a lány saját Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Aleska Saját Oldal

Ennek ellenére a lány, akinek nem is olyan régen a háta is megsérült, nem pihenhetett, mert készülnie kellett a Berki Krisztiánnak közös kihívásra.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a Google összesítette, hogy 2014-ben kire kerestek rá a legtöbbször a magyarok az interneten. A prímet Aleska Diamond vitte, ami Berki Krisztiánnak rosszulesett, ennek pedig hangot is adott a közösségi oldalán. A táncosnő úgy döntött, hogy nem megy bele egy szócsatába, inkább kihívja egy fizikai erőpróbára a műsorvezetőt. Berki szerint Aleska bátrabb a kelleténél, hiszen semmi esélye nincs ellene.

"Szerintem még úgysem futottál rendes férfi után, most végre futhatsz utánam" - vicceskedett akkor Berki. Mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.