Gonosz tréfát űztek a beteg kislányból a netezők – Édesanyja védte meg

Forrás: Twitter/Kyra Pringle -
betegség édesanya kép Twitter fotó kobold troll Szörnyeteg kislány gúnyolódás genetikai rendellenesség internet csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén osztotta meg a világhálón egy édesanya beteg kislánya fotóját, így kezdődött a szívtelen internetezők gúnyolódása és csúfolódása.

Kyra Pringle először Twitteren osztotta meg lánya mosolygós, születésnapján készült fotóját, ám ami ezután történt, arra valószínűleg a fiatal édesanya még legszörnyűbb rémálmaiban sem gondolt.

Forrás: Twitter/Kyra Pringle

Az édesanya minden egyes trollkodónak visszaírt, hogy megvédje kislányát. Sokan azt hitték, a Photoshop keze van a dologban és egy egyszerű viccnek szánták. Ám Kyra megkeresése úgy tűnik, hatással volt a gonoszkodókra: volt, aki bocsánatot kért tőle, amiért megosztotta a képet, mások el is távolították Mariah fotóját az oldalukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.