Különös eljárással szabadult meg a kilóktól Molnár Anikó

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
zsír kísérlet Nagy Ő fogyás súlyfelesleg robbantás Plazma Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó szerint lerobbantották Molnár Anikó hasáról a zsírpárnákat. Az egykori Nagy Ő örömmel vállalta a különleges beavatkozást.

Molnár Anikó kemény diétába kezdett, erőfeszítése sikerrel járt és 17 kilót fogyott. Most pedig kísérleti nyúl szerepre vállalkozott, hogy teszteljen egy új eljárást, amelynek során a hasán lévő zsírt plazmagömbökkel robbantották le.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

„Egy 1-3 milliméteres plazmagömb segítségével egy vékony optikai kábelen keresztül szétrobbantottuk Anikó hasában a zsírsejteket. 3-6 hónap alatt az így elégetett sejtek kiürülnek a szervezetből, és így a bőre is feszesebb lesz"mondta el a plasztikai sebész a Borsnak.

Anikó az alig több mint egyórás beavatkozás során ráadásul végig ébren volt, hiszen a műtétet csak helyi érzéstelenítés mellett végezték. Így a Nagy Ő arra is lehetőséget kapott, hogy telefonjával fényképeket készítsen, miközben a hasában turkálnak.

„Legalább öt kilótól szeretnék még megszabadulni, de a cél az nyolc lenne. Ajánlott a közeljövőben egy kompressziós szorító bugyit viselnem, de akár már holnaptól sportolhatnék, és fogok is. Két gerincsérvem van, a felüléseket eddig is mellőznöm kellett, így a jövőben sem fogom majd erőltetni. De ha minden jól megy, erre már nem is lesz gondom" – magyarázta Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.