Rohammentővel vitték kórházba Klapka Györgyöt

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
mentő Klapka György Fem3Café fájdalom Joshi Bharat kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával szállították kórházba Klapka Györgyöt. 

Klapka György vendégségbe érkezett volna Joshi Bharat műsorába, ám csak telefonon jelentkezett be, mert kórházba szállították. Az üzletember a Fem3 Café műsorában mondta el, már jobban van és kijött a kórházból.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

„Mellkasi fájdalmam volt, az ügyeletes orvos szívinfarktus gyanújával bevitetett a kórházba. A vizsgálatok után azt mondták, hogy ne szimuláljak, mert semmi bajom nincs. Szerintem ez egy lábon kihordott megfázás volt. Nem vagyok orvospárti, de most kivételesen muszáj volt bemennem, mert szörnyű fájdalmaim voltak" - magyarázta Klapka György, aki már kijött a kórházból, és elmondta, nem fél a haláltól és nem izgatta, mi történik. Az egyetlen dolog, ami zavarta, az a fájdalom.

Klapka György lányára hagyja vagyonát

Ahogy a Life.hu megírta, sokáig gondolkodott Klapka György, kire hagyja üzleti birodalmát, most azonban ez a kérdés is eldőlni látszik.
A bringa a legszívbarátabb sporteszköz: hozd ki a garázsból, és pattanj nyeregbe!http://www.life.hu/drlife/20150304-szivderito-ujra-elokerulhet-az-egyik-legszivbaratabb-sporteszkoz-a-bicikli.htmlEgyes kínai források szerint már 2000 évvel ezelőtt használtak olyan eszközt, ami nagyon hasonlított a mai bicikli ősére. Márciusban pedig ajánlott a miénket is kihozni a garázsból.Dr. LifeThinkstockHogyan lehet a legtöbb sasszemű 125%-os látásélességű?http://www.life.hu/drlife/hirdetes/20150310-hogyan-lehet-a-legtobb-sasszemu-125-os-lataselessegu.htmlSasszemkezeléssel jobb látásélességet nyerhet, mint ami szemüveggel, kontaktlencsével, vagy hagyományos lézerekkel elérhető, vagy akár, amivel a született jól látók rendelkeznek (100%). HirdetésSzívinfarktussal vitték kórházba Hajdú B. Istvánthttp://www.life.hu/drlife/20141019-szivinfarktussal-vittek-korhazba-hajdu-b-istvant.htmlFutballozás közben kapott szívinfarktust a népszerű sportriporter. Megoperálták és azóta már jobban van.Dr. Life--Szívinfarktussal szállították kórházba Psota Irénthttp://www.life.hu/drlife/20140323-psota-iren-szivinfarktussal-kerult-korhazba.htmlTöbb hírportál is úgy tudja, a Nemzet Színészét szívinfarktussal szállították kórházba.Dr. Life--Férfias szerepek, férfias betegségek - Egyre több nő hal bele szívinfarktusbahttp://www.life.hu/drlife/20120529-ferfias-szerepek-ferfias-betegsegek-egyre-tobb-no-hal-bele.htmlAgresszív módon emelkedik azoknak a nőknek az aránya, akik szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, és egyre magasabb azoknak a nőknek a száma is, akik szívinfarktus miatt veszítették életüket.Dr. LifeA szívinfarktus akár a húszéveseket is veszélyezteti?http://www.life.hu/drlife/20140930-a-szivinfarktus-egyre-fiatalbb-korosztalyban-jelentkezik.htmlA szív és érrendszer megbetegedései egyre fiatalabb korosztályban jelentkeznek, nem ritka a negyven év alatti páciens, de extrém esetben akár a huszas korosztály tagjai is érintettek lehetnek.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.