Megsérült Johnny Depp - Operálni kell a színészt

Forrás: AFP -
operáció műtét forgatás Johnny Depp Karib-tenger kalózai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vissza kellett térnie az Egyesült Államokba Johnny Deppnek. A színész éppen a Karib-tenger kalózainak következő epizódját forgatja Ausztráliában, ám most egy ideig pihennie kell. 

A The Wrap filmes portál úgy tudja, Depp a hétvégén sérült meg, a baleset idején azonban nem tartózkodott a forgatás helyszínén. A Disney filmstúdió illetékesei azt nyilatkozták, a kézsérülés miatt nem csúszik a A Karib-tenger kalózai következő epizódjának bemutatása, amelynek időpontja továbbra is 2017. július 7. lesz.

Forrás: AFP

Ismét Sparrow kapitány szerepébe bújik Depp

A 190 millió dolláros költségvetésű Dead Men Tell No Tales című rész forgatása februárban kezdődött és várhatóan nyáron fejeződik be. A filmet Espen Sandberg és Joachim Ronning rendezi. A stáb jelenleg az ausztráliai Queensland déli, esőerdős területein forgat. Depp egyébként ismét Sparrow kapitányt alakítja a filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.