Még jó ideig kezelésre szorul Kozso - A kíváncsi szemek elől utazott Amerikába?

Forrás: Facebook/Ámokfutók -
rehabilitáció agyi ödéma USA Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikai luxusházában lábadozik Kozsó. Az énekes egyelőre még beszéd- és mozgászavarokkal küzd, de ő és barátnője, Keira is hisz benne, hogy hamarosan teljesen felépül. 

Ahogy már írtunk róla, Amerikában gyógyítják tovább Kozsót. A zenész pár hónapja agyműtéten esett át, majd agyvérzést kapott, lebénult, ráadásul látványosan le is fogyott.

Kozso és Keira Amerikában Forrás: Facebook/Ámokfutók

Várkonyi Attila, dj., Kozso barátja azonban aggódik, nem érti, mi vihette rá Kozsóékat, hogy a sikeres itthoni rehabilitációt félbehagyva Amerikába utazzanak. Attila arról is beszélt a Storynak, hogy hogy már Magyarországon rengeteget javult Kozso állapota. " Beszéde ugyan még még kásás volt, de értettem minden szavát, és a mozgása is rendezettebnek tűnt" - nyilatkozta. "Az agyi ödéma és az agy fél oldalát terhelő vér még nem szívódott fel teljesen, de bízunk benne, hogy hamarosan ez is megtörténik, és akkor jöhet a teljes felépülés" - nyilatkozta még az utazásuk előtt Keira, aki arról is beszélt, Kozsót megviseli, hogy elesettnek látják a rajongói, így az is benne van a pakliban, hogy a kíváncsi szemek elől utaztak Amerikába, ahol a zenész luxusotthonában lábadozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.