Óriásbébit vár Gombos Edina? Természetes úton szeretne szülni a TV2 sztármamája

Forrás: www.konnyebbszules.hu -
TV2 műsorvezető kisfiú szülés napidoktor Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kisfiút hord a szíve alatt a TV szépséges műsorvezetője. A pici pedig bármelyik pillanatban a világra jöhet.

A Napidoktor.hu tájékoztatása szerint Edina, a kislányához hasonlóan, most is nagyobbacska gyermeket vár. Így amellett, hogy természetes utón szeretné világra hozni gyermekét, bevet egy kisebb trükköt is. A műsorvezetőnek egy különleges gélt ajánlották, és mivel nagyon sok pozitív véleményt hallott róla, úgy döntött, mindenképp alkalmazni fogja a szülés során.

Forrás: www.konnyebbszules.hu

"Kíváncsian várom, hogy mennyiben segíti a pici jövetelét. A kislányomat természetes úton hoztam világra és alapvetően ezt célozzuk most is. A vesekő még közbeszólhat, de remélem, megkímél a szülőszobán. A szülést segítő gél hatására lerövidül a tágulási és kitolási szakasz. Az orvosomtól tudom, hogy a tágulási szakasz hossza egy először szülő kismamánál körülbelül 8-10 óra, a többedszer szülő hölgyeknél pedig megközelítőleg 4-5 óra. A kitolási szakasz fél-1 óráig tart, ami a vajúdáshoz hasonlóan jelentősen csökkenthető, valamint elkerülhető a gátmetszés a krémnek köszönhetően" - mesélte bizakodóan Edina.

Gombos Edina meztelenül pózol a címlapon

Gombos Edinának nem könnyű a terhessége; kórházban is kezelték, hogy kisbabája biztonságban legyen. Edina már a finisben van, de még a szülés előtt bevállalt egy igazán nem mindennapi fotósorozatot, a Best magazin címlapján meztelenül pózol hatalmas pocakjával. Kattints a részletekért és a képekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.