Liptai Claudia védelmébe vette Gesztesi Károlyt

Fotó: Margitay Klára -
betegség Jóban Rosszban TV2 Bánfalvy Ágnes Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, vélhetően alkoholproblémái miatt kiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlyt. Most Liptai Claudia is megszólalt az ügyben.

"Minden ember életében vannak pillanatok, amikor nem úgy alakul az élete, ahogy szeretné, a fent után jön a lent. Az igazi erő ahhoz kell, hogy az ember a rosszon változtatni akarjon és Karcsi változtatni akart" - nyilatkozta a Blikknek Claudia.

Fotó: Margitay Klára

"Egy szenvedélybetegségrtől leszokni, legyen az a kávé, a cigaretta vagy az alkohol, nagyon nehéz, de éppen ezért fordult orvoshoz, ezért kérte a családja segítségét, és mi mind mellette állunk. De Karcsi másfél hónapja meghozta a döntést és azóta jól van. Természetesen mindenben számíthat a segítségemre, hiszen ő az édesapja gyermekemnek, csodálatos viszonyt ápol Pankával - jelentette ki Liptai Claudia, aki hozzátette, azt is meg tudja érteni, hogy TV2 múlt heti, hirtelen jött döntése után Karcsi újra padlóra került" - közölte a műsorvezető.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Korábban Bánfalvy Ági is kiállt Gesztesi Károly mellett. Ő így fogalmazott: "Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadásunkat. A sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi" – mondta a Bánfalvy Stúdió producere, Bánfalvy Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.