Botrányos! Csodálatos fogyások között hozta le egy oldal az anorexiás lány fotóit

Forrás: Imgur.com/ IanSomerhaldersLady -
betegség fogyás anorexia botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy huszonhét éves anorexiával küzdő lány döbbenten vette észre, hogy felkerült egy hihetetlen fogyásokat közlő oldalra.

Anne Marie Sengillo hét évvel ezelőtt indított egy blogot, ahol betegségével kapcsolatos megpróbáltatásairól számol be. Nemrégiben meglepetten látta, hogy súlyos testképzavarát teljesen kiforgatták, és a fotóit időrendben éppen fordítva közölve, bámulatos fogyásnak titulálták a súlyváltozását.

Forrás: Imgur.com/ IanSomerhaldersLady

Mi az anorexia?

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már.
Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, mely az evészavar egyik fajtája. Olvass erről bővebben ITT!

A lány felháborodása teljesen jogos, hiszen éppen ellenkező üzenetet közvetítettek a képeivel, mint ami az ő eredeti szándéka volt. „Nem akarom olyan oldalon látni a fotóimat, ami a fogyáshoz ad inspirációt, hiszen ez számomra olyan rendellenességé vált, amibe majdnem belehaltam" – nyilatkozta Anne. Az oldalról azóta eltávolították a lány fotóit, és bocsánatot kértek, amiért tudta nélkül publikálták a képeket.

Szklerózis multiplex - a fiatal felnőttek legádázabb betegsége megelőzhető?http://www.life.hu/drlife/20150320-a-szklerozis-ellenszere-lehet-a-kave.htmlÉvtizedek óta kutatja az egészségügy azt a módszert vagy gyógyszert, amely segítségével megelőzhető, kezelhető vagy nagy hatékonysággal gyógyítható lenne a fiatalok rettegett megbetegedése, a szklerózis multiplex.Dr. Life--Így néz ki a magzat, ha az édesanya dohányzikhttp://www.life.hu/drlife/20150325-igy-nez-ki-a-magzat-akkor-ha-az-edesanya-dohanyzik-a-terhesseg-alatt.htmlBrit kutatók négydimenziós ultrahangfelvételekkel mutatták ki, milyen káros, ha az édesanya a terhesség alatt sem hagy fel a füstöléssel.Dr. Life--Mégis élni akar az eutanáziáért könyörgő kislányhttp://www.life.hu/drlife/20150325-meggondolta-magat-es-elni-akar-a-beteg-kislany-aki-eutanaziaert-konyorgott-az-elnoknek.htmlA cisztás fibrózisban szenvedő chilei kislány, Valentina meggondolta magát, és élni akar. Bár korábban egy videóban kérte az elnököt, hogy meghalhasson, annyi bíztató üzenetet kapott, hogy mégis szeretne küzdeni. Dr. LifeAFPInterjú közben sírta el magát Céline Dionhttp://www.life.hu/drlife/20150325-celine-dion-torokrakkal-kuzdo-ferjenek-allapotarol-es-apolasarol-vallott-amikor-konnyekben-tort-ki.htmlAz énekesnő az ABC Newsnak adott interjújában vallott a rákkal küzdő férje állapotáról és ápolásáról.Dr. Life--Kelly Osbourne: „Én is rendelkezem a rákos génnel"http://www.life.hu/drlife/20150325-kelly-osbourne-rendelkezik-azokkal-a-rakos-genekkel-amely-miatt-angelina-jolie-eltavolittatta.htmlOzzy és Sharon Osbourne legidősebb lánya a The Talk című műsorban vallotta be: ő is rendelkezik azzal a bizonyos génnel, amely miatt a napokban Angelina Jolie petefészek- és petevezeték-eltávolításon esett át.Dr. Life--Másik kórházban folytatják Bobbi Kristina Brown kezeléséthttp://www.life.hu/drlife/20150323-bobbi-kristina-brown-kezeleset-egy-masik-korhazban-folytatjak-tovabb-es-tovabbra-is-komaban-fekszik.htmlWhitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota sajnos nem javult, kezelését egy másik intézményben folytatják.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.