Pillanatragasztót nyomott felesége vaginájába egy féltékeny férj

Dél-Afrika feleség férj féltékenység pillanatragasztó vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vélhetően soha többé nem lesz képes szeretkezni az a neve elhallgatásást késő dél-afrikai asszony, akinek a férje szupererős pillanatragasztót nyomott a vaginájába.

Az angol Metro újság tájékoztatása szerint a férfi azzal gyanúsította meg az asszonyt, hogy a nagybátyjával csalta meg őt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az eset úgy kezdődött, hogy egyik nap a nagybátyja vitte haza a nőt. Erre a férj kiborult, és megvádolta azzal, hogy csalja őt. Késsel fenyegette, és kényszerítette, hogy meztelenül feküdjön a földre. Ekkor pillanatragasztót nyomott a nagyajkai közé, hogy többé ne léphessen félre.

Úgy tudni, a sértett a sebei miatt soha többé nem lesz képes a szexre, sőt, még a vizelés is hatalmas fájdalommal jár. Az incidens után a férj elmenekült otthonról, a nő azonban állandó rettegésben él...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.