Újra mentőt kellett hívni Klapka Györgyhöz

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
halál Klapka György tüdőgyulladás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét mentőt kellett hívni az idős üzletemberhez. Az orvosok szerint Klapka György lábon hordott ki egy tüdőgyulladást. 

Klapka György néhány héttel ezelőtt az otthonában rosszul lett, és infarktusgyanúval kórházba kellett szállítani. Akkor saját felelősségére engedték haza, de korai volt. A Bors megtudta, kedden ismét rohammentő érkezett az üzletember házához.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Nem kaptam levegőt, fájt a szívem, a tüdőm, majd' megevett a fene. A mentősök még újraélesztő készüléket is hoztak, de arra szerencsére nem volt szükség. Viszont összevissza szurkáltak, infúzióra kötöttek, befújtak a nyelvem alá, és megkaptam a diagnózist: nagy valószínűséggel lábon kihordtam egy tüdőgyulladást. A mentősök be akartak vinni a kórházba, de nem mentem, mert az az intézmény, ahova szállítottak volna, nekem nem szimpatikus. Így hát inkább aláírtam, hogy saját felelősségemre otthon maradok. Nem bántam meg a döntésemet, azóta folyamatosan pihenek, éjszaka már aludni is tudok, és remélem, hamar kilábalok ebből az egészből. Hétfőn megyek kontrollra, és persze vár a munka" - jelentette ki és hozzátette: "Az egész halált nem veszem komolyan, addig szeretnék dolgozni, amíg élek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.