Az egészségét veszélyezteti a sok munkával Osvárt Andrea

betegség színésznő Osvárt Andrea fájdalom díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális orvosi kezelésekre kell járnia erős gerincfájdalmai miatt Osvárt Andreának. Vajon mi lesz így vele?

Osvárt Andrea nemrégiben egy díjátadó gálán jelent meg teljes pompában, de ahogy a blikk.hu beszámolt róla, már akkor is fájdalmai voltak. Nemsokára egyre rosszabb lett az állapota, így orvoshoz kellett fordulnia. A színésznőt meglepte, hogy ilyen komoly fájdalmai vannak, hiszen az egészséges életmód híve: az étkezésre és a testmozgásra is odafigyel. Kiderült, hogy a színésznő problémái lelki eredetűek: túlvállalta magát a munkában, ráadásul egyedül él, így nincs kivel megosztania terheit.

Forrás: Redlemon

A színésznőt korábban térdproblémákkal kezelték, ugyanazzal az akupunktúrás eljárással, mint most. „Három éve a térdem fájt, akkor azt két kezeléssel helyre tette Marina. Azóta csak benne bízom, és igazam lett, két kezelés után megint enyhül a fájdalom. Legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy valószínűleg a derékproblémám is lelki eredetű, ahogyan korábban a térdfájásom is az volt. Akkor olyan munkám volt, amelyben megalázottnak éreztem magam, azaz jelképesen térdre lettem kényszerítve. Most viszont túlvállaltam magam" – nyilatkozta a színésznő.

Andrea egyébként most indított be egy produkciós céget, amit szinte teljesen egyedül visz. Saját bevallása szerint elég nehezen adja ki a kezéből a feladatokat, ráadásul maximalista is. Reméljük hamarosan újra régi fényében láthatjuk majd a bájos színésznőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.