Megnémult Várkonyi Andrea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség gége Várkonyi Andrea TV2 híradós némaság hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival a szomorú hírt: teljesen elment a hangja.

Várkonyi Andi megnémult, így már csak abban reménykedhet, hogy gyorsan hatnak majd az orvostól kapott csodaszerek, és hamarosan újra a sorolhatja a híreket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Úgy sajnálom, hogy nem lehettem veletek tegnap a Tényekben, de teljesen elment a hangom. Ma is totál némán ébredtem, valószínűleg lett egy jó kis gégegyulladásom. Úgyhogy a mai program: tea, tea, tea és orvos, remélem, hogy talán estére, legalább az adásra lesz újra hangom" – írta Andi a közösségi oldalán.

Egyszer már eltűnt a képernyőről

Ahogyan azt a Life.hu megírta, Várkonyi Andrea, a Tények műsorvezetője nemrég azért tűnt el a képernyőről, mert lánya, Nóri belázasodott, és a híradós hazasietett hozzá.

12 tény, amit eddig nem tudtál a testszőrödrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150408-12-teny-amit-nem-tudtal-a-testszorzetrol.htmlTudtad, hogy a hajszálaid aranyat is tartalmaznak? És hogy a testszőrzetednek köszönheted vonzerőd? Meglepődtél? Olvass tovább!Dr. LifeThinkstock"Lehetőleg könnyű halál legyen" - Czeizel Endre úgy érzi, közeledik az utolsó napjahttp://www.life.hu/drlife/20150408-czeizel-endre-konnyu-halalt-szeretne.htmlCzeizel Endre két éve, egy törökországi előadó körúton lett rosszul. Két hét múlva orvosa tudatta vele, leukémiás. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huKirándulással ünnepelte józanságát Bruce Willis lánya, Tallulahhttp://www.life.hu/drlife/20150408-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-tallulah-kirandulassal-unnepelte-hogy-mar-9-honapja-jozan.htmlTallulah Willis tavaly nyáron jelentkezett be egy, a sztárok által kedvelt arizonai rehabilitációs központba. Mindenki nagy örömére, Bruce Willis és Demi Moore lánya azóta józan.Dr. LifeOrigoEz a videó rögzíthette a Germanwings-gép utolsó másodperceit? Sokkoló felvétel!http://www.life.hu/drlife/20150406-ez-a-video-rogzitette-a-germanwings-utolso-masodperceit-sokkolo-felvetel.htmlA korábbi hírekkel ellentétben, most mégis napvilágot látott egy felvétel, amely rögzíthette a Germanwings-tragédia utolsó másodperceit. Később persze erről is kiderült, hogy nem valódi.Dr. LifeNorthfotoMindent a szemnek! – így őrizd meg látásod épségéthttp://www.life.hu/drlife/20150318-a-szemed-egeszseget-jogaval-tornaval-pihenessel-es-egyeb-praktitkakkal-orizheted-meg.htmlMa már szinte tényként kezeljük, hogy 40 éves kor körül romlik a látásunk. Ez azonban nem kötelező, és remek praktikákkal te is elérheted, hogy a lehető leghosszabb ideig ép maradjon szemed világa.Dr. Life--Hogyan űzzük el a fejfájást természetes módszerekkel? Öt csodás tipp fejfájás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150330-fejfajas-ellen-termeszetes-megoldasok.htmlA fejfájás soha nem jön jókor, sőt mindig a legalkalmatlanabb órában érkezik, és nincs tekintettel a körülményekre, a helyzetedre vagy a céljaidra. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.