Lányi Lala kisfia felzárkózott a kortársaihoz

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kozmix koraszülött kisfiú Lányi Lala felzárkózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes koraszülött kisfia keményen küzdött azért, hogy felzárkózzon kortársaihoz. A büszke apuka pedig azt is elmesélte, miben tehetséges Beni.

Lányi Lala fia, Benedek aprócska, másfél kilós baba volt amikor 32 hetesen világra jött. A szülei pedig még akkor sem adták fel a reményt, amikor az orvosok azt mondták, mindenre fel kell készülniük. Hála az égnek azonban, minden szerencsésen alakult – írja a Best.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Beni májusban lesz kilencéves, és fantasztikus kisrác lett. Az iskolában ugyan nem ő ír vagy olvas a legszebben, de mindent megcsinál, méghozzá olyan erővel, kitartással, hogy még egy felnőtt is megirigyelhetné. megküzdött az életéért és ez bizony megedzette. " – magyarázta Lala, aki szerint kisfia kifinomult szaglásának köszönhetően akár parfümőr is lehetne nagykorában.

Így előzd meg a koraszülést

A Life.hu cikkéből kiderül, hogy a vas mennyire fontos a szervezet számára: vitalizál, növeli a sportteljesítményt, a terhesség alatt pedig csökkenti a koraszülés veszélyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.