Rákot diagnosztizáltak Taylor Swift anyukájánál

édesanya diagnosztizálás daganat Taylor Swift orvos rák Tumblr szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő blogoldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival, így szeretné felhívni a figyelmüket a szűrővizsgálatok fontosságára.

Taylor Swift Tumblr oldalán jelentette be a hírt, miszerint imádott anyukájánál, Andreánál rákot állapítottak meg orvosai.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Előzd meg a rákot, járj szűrővizsgálatra!

A szűrővizsgálat valóban életet menthet - a Life.hu ITT írt a leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedések diagnosztikai módszereiről.

Taylor, aki különösen közel áll anyukájához, azt kérte karácsonyi ajándékként Andreától, hogy menjen el szűrővizsgálatra, hogy megnyugodjanak, nincs semmi baj az egészségével. Így derült ki a betegsége.

Betöltötted a negyvenet? Közelít az ötven? A legfontosabb szűrővizsgálatokra még ma jelentkezz be!http://www.life.hu/drlife/20150310-egeszsegugyi-ellenorzesek-negyven-ev-felett-miert-fontosak.html“Csak egészség legyen!” - halljuk elégszer, de aztán a mindennapi rohanásban pont csak ezek a mondatok maradnak, a lényeg viszont elsikkad. Az egészségmegőrzés egyik alappillére a rendszeres szűrés. Negyven éves kor fölött még inkább oda kell figyelned erre. Milyen vizsgálatokra érdemes bejelentkezned még ma? Összegyűjtöttük.Dr. Life--Veszélyesebb, mint a rák: egyre többen halnak bele kórházi fertőzésekbehttp://www.life.hu/drlife/20150331-egyre-tobben-halnak-meg-korhazi-fertozesek-kovetkezteben-a-semmelweis-alapitvany-adatai-alapjan.htmlA legfrissebb adatok szerint 15 év múlva már többen veszítik életüket egy-egy kórházi fertőzés következtében, mint daganatos megbetegedésben.Dr. Life--Kelly Osbourne: „Én is rendelkezem a rákos génnel"http://www.life.hu/drlife/20150325-kelly-osbourne-rendelkezik-azokkal-a-rakos-genekkel-amely-miatt-angelina-jolie-eltavolittatta.htmlOzzy és Sharon Osbourne legidősebb lánya a The Talk című műsorban vallotta be: ő is rendelkezik azzal a bizonyos génnel, amely miatt a napokban Angelina Jolie petefészek- és petevezeték-eltávolításon esett át.Dr. Life--Mi történik a pilóták pszichológiai vizsgálatakor?http://www.life.hu/news/20150327-ez-tortenik-a-pilotak-pszichologiai-vizsgalatakor.htmlA Germanwings-katasztrófa ügyében nyomozó rendőrök korábbi megállapításai szerint a gép másodpilótája, Andreas Lubitz szándékosan vezette a földnek az A320-as Airbust. A pilóták pszichológiai vizsgálatai miatt komoly ellenőrzések indultak a világ valamennyi légitársaságánál.News--Angelina Jolie nyolc családtagját veszítette el rákos megbetegedésbenhttp://www.life.hu/drlife/20150330-angelina-jolie-nyolc-csaladtagja-halt-meg-rakos-megbetegedes-kovetkezteben-ezert-retteg-a-szineszno.htmlLátni, hogyan betegednek meg, majd végez a szeretteinkkel a halálos kór, egészen más, mint olvasni róla a lapokban – és ezt Angelina Jolie is nagyon jól tudja.Dr. Life--Fésűs Nelly rettegett a genetikai vizsgálattólhttp://www.life.hu/csalad/20140613-fesus-nelly-szineszno-tul-van-a-terhesseg-alatti-genetikai-vizsgalaton-fellelegezhet-kislanya.htmlNehéz napokon van túl Fésűs Nelly, aki nemrég kapta kézhez kisbabája genetikai vizsgálatát.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.