Visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett Bobbi Kristina Brown

Forrás: Northfoto -
agykárosodás orvos eszméletlen állapot Bobbi Kristina Brown Bobby Brown mesterséges kóma Whitney Houston Visszafordíthatatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston és Bobby Brown közös lánya valóban felébredt a közel 3 hónapja tartó kómájából. A hírt anyai nagymamája, Cissy Houston is megerősítette, hozzátéve: a 22 éves lánynak visszafordíthatatlan agykárosodása van.

Bobby Brown hétvégén adott koncertjén jelentette be az örömhírt, miszerint lánya, Bobbi Kristina Brown felébredt a közel 3 hónapja tartó kómájából. A 22 éves lány anyai nagymamája, Cissy Houston hivatalos közleményében erősítette meg a zenész kijelentését, ám hozzátette: Whitney Houston lánya visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett.

Cissy Houston és Bobbi Kristina Brown 2012-ben Forrás: Northfoto

Cissy Houston hozzátette, nagyon lesújtotta a hír, és továbbra is arra kér mindenkit, imádkozzanak értük. Bobbi Kristina Brownt január 31-én találták meg fürdőszobájában eszméletlen állapotban, közel 3 hónapon át feküdt mesterséges kómában.

Szívszorító! Haldokló kisfiuk kérésére, a kórházi ágy mellett házasodott össze a pár http://www.life.hu/csalad/20150412-haldoklo-kisfiuk-keresere-a-korhazi-agy-mellett-hazasodott-ossze-a-par.html Amikor a 21 éves Jemma és 28 éves párja, Craig megtudta, hogy haldokló gyermekük egyetlen kívánsága az, hogy végre összeházasodjanak, egy percig sem halogatták tovább a dolgot. Történelmet írjtak: ők lettek ugyanis az első olyan házaspár, akiket a Canterbury érsek külön engedélyével adtak össze a kórházban. Jemma and Craig Edwards Forrás: Northfoto middle Család Northfoto Nick Gordon a felelős Bobbi Kristina Brown állapotáért? http://www.life.hu/drlife/20150316-leolah-brown-szerint-nick-gordon-es-pat-houston-a-felelos-bobbi-kristina-brown-egeszsegi-allapotaert.html Bobbi Kristina nagynénje, Leolah Brown unokahúga barátját, Nick Gordont, illetve Pat Houstont tette felelőssé a történtekért. Dr. Life -- Érkezik a brit trónörökös? Íme, az első fotók a kórházról, ahol Katalin szülni fog http://www.life.hu/csalad/20150419-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-masodik-gyermeke-barmikor-vilagra-johet.html Ahogy arról egy nappal ezelőtt a Life.hu beszámolt, bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegné. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy várják az angolok a kis trónörököst. Család -- Bobbi Kristina Brown ugyanazon a napon halhat meg, mint édesanyja, Whitney Houston - cáfolják a hírt! http://www.life.hu/csalad/20150210-bobbi-kristina-brownt-whitney-houston-lanyat-szerdan-lekapcsolhatjak-az-eletmento-gepekrol.html Whitney Houston lányát, a kómában fekvő Bobbi Kristina Brownt szerdán, édesanyja halálának 3. évfordulóján kapcsolhatják le az életmentő gépekről - ez a hír járta be a világot, most azonban a család cáfolja a híreszteléseket. Család AFP Agykárosodáson is segíthet az őssejtterápia http://www.life.hu/drlife/20130607-milyen-betegsegeket-tudunk-gyogyitani-ossejtkezelessel.html Egyre több szülő dönt úgy, hogy az esetleg később életmentő köldökzsinórvért leveteti, hiszen 1 a 400-hoz annak az esélye, hogy egy emberben felnőtt koráig olyan betegség alakuljon ki, amely saját őssejtbeültetéssel kezelhető. A jelentős összegért tárolt őssejtek felhasználására hazánkban egyelőre ritkán van lehetőség - ennek ellenére megéri mégis felkérni egy őssejtbankot? A Life.hu ennek járt utána. Dr. Life -- Bobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták http://www.life.hu/news/20150213-bobbi-kristina-brown-autobalesetet-szenvedett-nehany-nappal-azelott-hogy-megtalaltak.html Két ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.