Rizikós műtéten esett át Vili Bácsi

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
szemműtét lézeres látásjavítás Várkonyi András Barátok közt Vili bácsi RTL Klub rizikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija szemműtéten esett át, amit addig húzott-halasztott, ameddig csak lehetett.

Akárcsak a népszerű sorozatban Vili bácsi, az őt megformáló színész, Várkonyi András is szembetegséggel küzdött. Sokan azt hitték, a színész elszállt magától és azért nem köszön ismerőseinek, pedig csak látásproblémákkal küzdött, amit egy lézeres műtét oldott meg – írja a hot!.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Két lehetőség volt: vagy apró bemetszésekkel javítanak a szememen, vagy lézeres operációra vállalkozom. Az előbbit nem akartam vállalni, mert tartottam tőle, így maradt a lézer. Úgy döntöttem, mindkét szememet egyszerre műtsék meg. Karácsony előtt történt a beavatkozás és mintha csoda történt volna, a fa alatt már szabad szemmel olvastam a könyveket" – magyarázta a színész.

Újabb hírek érkeztek Kozsóról – egyre jobban van az énekes http://www.life.hu/drlife/20150416-kozsorol-az-amokfutok-frontembererol-amerikabol-jo-hirek-erkeztek-egyre-jobban-van-az-enekes.html Kozso jelenleg Amerikában van rehabilitáción, ahonnan barátnője, Keira üzent az énekes állapotáról. Dr. Life Origo Bobbi Kristina Brown soha nem lesz képes az önálló életre http://www.life.hu/drlife/20150423-bobbi-kristina-brown-soha-nem-lesz-kepes-az-onallo-eletre-egy-megkerdezett-orvosszakerto-szerint.html Bár a néhai Whitney Houston lánya végre felébredt hónapokon át tartó kómájából, egy megkérdezett orvosszakértő szerint sajnos nem olyan kecsegtető Bobbi Kristina állapota, mint amilyennek elsőre tűnik. Dr. Life -- Minden nő mályvavirág, csak van, akinek megsérül a szirma http://www.life.hu/drlife/20150422-petefeszekrak-vilagnap-majus-8-an-mehnyakrak-es-nogyogyaszati-daganatos-megbetegedesek.html A nőgyógyászati daganatos megbetegedésekre hívja fel a figyelmet a május 8-i, Petefészekrák Világnap apropóján az alábbi kampányfilm. A különleges videóben a petefészek-és méhnyakrákban érintett túlélők és támogató hírességek hasára festett Pál Gergő, testfestő művész. Dr. Life Origo Kijött a rehabról a 69 éves Liza Minnelli http://www.life.hu/drlife/20150421-liza-minnelli-kijott-a-rehabrol-ahova-drogproblemai-miatt-jelentkezett-be-egy-honappal-ezelott.html Március végén jelentkezett be egy rehabilitációs klinikára a színész-énekesnő, aki kezelése után egy hónappal már egy menő hollywoodi étteremben múlatta az időt. Dr. Life -- Sosem volt még ilyen könnyű leszokni a cigiről, mint most - ez lehet a megoldás http://www.life.hu/drlife/20150417-a-volt-dohanyosok-megallithatatlanok-uj-tovabbfejlesztett-icoach-programba-segit-a-leszokasban.html Az Európai Bizottság 2011-ben elindította "A volt dohányosok megállíthatatlanok" kampányt azzal a céllal, hogy Európa-szerte támogassa a 24–35 éves korosztályt a leszokásban. A kampány sikeresen folytatódott 2012-ben és 2013-ban, 2015-ben pedig még erőteljesebben segíti a fiatalokat a leszokásban a dohányzásmentes életmód számtalan előnyének népszerűsítésével. Dr. Life Thinkstock A lengyel ápolócica a net legújabb sztárja http://www.life.hu/drlife/20150419-rademenes-a-lengyel-apolocica-a-net-legujabb-sztarja.html A lengyel menhelyre befogadott macska a gyógyuló cicáknak és kutyusoknak "nyújt támaszt". Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.