A fogamzásgátlótól csúnyábbnak láthatod a pasidat?

Forrás: Thinkstock -
hormon fogamzásgátlás párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A floridai egyetem kutatói megállapították, a fogamzásgátló módszerektől is függhet, mennyire elégedettek a nők a kapcsolatukkal. 118 friss házaspár megfigyelésével meglepő eredmények születtek. 

118 frissen összeházasodott párt vizsgáltak a kutatók, több alkalommal kérdezték a nőket, milyen módszerrel védekeznek és mennyire elégedettek szexuális életükkel.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kísérletből kiderült, ha a nők szünetet tartottak a fogamzásgátló szedését, csúnyábbnak találták párjukat, kevésbé voltak megelégedve a kapcsolattal, de ez csak akkor volt igaz, ha a férfiak nem annyira voltak dekoratívak. Ha azonban más nők szerint is vonzó volt a nők párja, akkor a nők elégedettebbek voltak a házassággal.

Korszerű fogamzásgátlás

Minden nőnek problémát okoz, hogy helyesen döntsön, hogyan szeretne védekezni a terhesség ellen. A Life.hu összeszedte a legkorszerűbb módszereket, ezekről ITT olvashatsz.

Azok a nők, akik nem tablettával védekeznek, ösztönösen olyan férfit keresnek, akik számukra nagyon vonzó, akik jó géneket adhatnának gyerekeiknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.