Utcai balhéba keveredett Éden Loki

balhé verekedés Éden Loki Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze a szerencsének köszönhet az Éden Hotel játékosa, hogy életben maradt.

Két éve, májusban az utcán verekedett össze ellenfelével Éden Loki, majd a vita azzal zárult, hogy a fiút belelökte ellenfele a kirakatba. Az üveg összetört, ám csak a szerencsének köszönheti Loki, hogy mindössze egyetlen szilánkja fúródott a testébe, mégpedig a két bordája köz, így semmilyen belső szerve nem sérült.

Fotó: TV2

"Loki szórakozni indult a barátaival a Nagymező utcába" – mondta a Blikknek az Éden Hotelben a szex hiányra panaszkodó szereplő barátja. – "A társasággal volt egy fiatal lány is, akire rászállt egy fickó, nem hagyta békén. Már nagyon terhes volt a társaságnak, hogy folyton magyarázott neki. Loki megkérte, álljon le. Először csak vitáztak, majd elkezdődött a lökdösődés, verekedés" – mesélte az Éden Hotel egyik lnagy taktikusának barátja, aki szemtanúja is volt az esetnek.

"Abban a pillanatban megfagyott a levegő. Mindannyian tudtuk, ez mennyire veszélyes! Ahogy betört az üveg, és omlottak le a szilánkok Lokira, azt hittük, ezt nem ússza meg" – mondta a barát.
Loki társasága rögtön a fiú segítségére sietett és mentőt hívtak, és mindkét verekedőt kórházba szállították.

"Az üveg a hátába állt, beszorult két bordája közé. Ennek köszönheti, hogy nem sérült meg komolyabban. Persze rendőrségi ügy lett belőle, még mindig tart a nyomozás, de Loki nem gyanúsított. Már csak egy heg emlékezteti őt erre a verekedésre. De a másik is kapott rendesen! A férfival azóta sem találkozott" – árulta Loki haverja.

Még mindig a rendőrség előtt van az ügy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága tájékoztatása szerint még nyomoznak az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.