Szívszorító mondatok: így búcsúzott a színésznő

Fotó: Facebook/Nagy Péter István -
lelki egészség agydaganat búcsú fiatal Páll Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról tegnap már hírt adtunk, tragikusan fiatalon elhunyt Páll Mónika. 

A mindössze 28 éves színésznő hosszú ideje betegeskedett. 2010-ben diagnosztizáltak nála agydaganatot. A lány sokféle terápiát megpróbált, megműttette magát, ám mindhiába. Szombaton hosszú és kemény küzdelem után adta fel a teste a harcot a gyilkos kór ellen.

Fotó: Facebook/Nagy Péter István

Ahogy a kollégája, Kocsis Dénes, aki a Grease-ben Mónika szerelmét alakította, a Borsnak elárulta:
„Végtelenül pozitív, sugárzóan kedves lány volt, aki nem ezt érdemelte a sorstól. Külső jegyei ugyan voltak a betegségének, de lelkileg soha nem tört meg. Nem jogos, hogy ez történt vele...”

A színésznő lenyűgöző lelkierejét jól mutatja: noha a halála előestéjén már tudta, hogy hamarosan meg fog halni, azért előtte pár órával még fontosnak tartotta, hogy a kedves ismerősei által üzenjen a nyilvánosságnak:

„Küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek, ne szomorkodjatok sokat miattam. Az Élet csodálatos! Becsüljük meg! Én is mindig így gondoltam, én is mindig e szerint cselekedtem. Elbúcsúzom.”

Elhunyt a csodálatos hangú énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150415-percy-sledge-enekes-elhunyt-rakban.htmlHetvenhárom évesen, hosszú betegség után elhunyt Percy Sledge.Dr. Life--Sebhelyes arccal gálázott Brad Pitt – Vajon mi történt?http://www.life.hu/drlife/20150427-brad-pitt-sebhellyel-az-arcan-jelent-meg-egy-jotekonysagi-galan.htmlA jóképű sztár arcának bal felét egy sérülés csúfította el, így jelent meg egy hétvégi jótékonysági eseményen.Dr. Life--Megdöbbentő adatok! 10 év múlva 10 millióan halnak meg majd évente cigi miatthttp://www.life.hu/drlife/20150423-szivderito-10-ev-mulva-10-millioan-halnak-meg-majd-evente-cigi-miatt.htmlÉvente körülbelül ötmillió, tehát egy fél Magyarországnyi ember hal meg valamilyen, dohányzás okozta megbetegedésben, ám az Egészségügyi Világszervezet előrejelzései szerint 2025–2050 között már előreláthatóan évi tíz millió ember hal majd meg dohányzás következtében.Dr. LifeThinkstockAz akaraterő edzése 7 pontban – könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20150422-akaratero-edzese-7-pontban-konnyebb-mint-gondolnad.htmlAz élet számos területén szükség van az akaraterőre – legyen az ellenállás a csábításnak, tudatos lemondás, vagy éppen egy kitűzött cél elérése. Sokan gondolják úgy, hogy az akaraterő olyan, mint egy izom a szervezetben – megfelelő edzéssel erősíthető.Dr. LifeThinkstockBobbi Kristina Brown soha nem lesz képes az önálló életrehttp://www.life.hu/drlife/20150423-bobbi-kristina-brown-soha-nem-lesz-kepes-az-onallo-eletre-egy-megkerdezett-orvosszakerto-szerint.htmlBár a néhai Whitney Houston lánya végre felébredt hónapokon át tartó kómájából, egy megkérdezett orvosszakértő szerint sajnos nem olyan kecsegtető Bobbi Kristina állapota, mint amilyennek elsőre tűnik.Dr. Life--Gyógyító, boldogsághozó fákhttp://www.life.hu/drlife/20150422-gyogyito-boldogsaghozo-fak-a-bukk-harfa-cseresznye-gesztenye-a-hars-es-a-fenyo.htmlAzt, hogy egészségesebb, kellemesebb zöldben élni, mint élettelen betondzsungelben, nem kell hangsúlyozni. A fák éltető erejéről is sokszor írtunk már, de arra, hogy egy erdő boldogságot is hozhat, most mutattak rá.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.