Végre megszólalt Sofia Vegrara a lefagyasztott embriói ügyében

Forrás: Comedy -
vita embrió interjú szülő Joe Manganiello gyermek apa jegyesség Sofia Vergara gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem ért véget Sofia Vergara exvőlegénye, Nick Loeb és az egykori sztárpár lefagyasztott embrióinak kálváriája. A színésznő most végre megtörte a csendet.

Ahogyan azt a Life.hu is megírta, az egykori jegyespár, Sofia Vergara és Nick Loeb vitája korábban lefagyasztott embrióik sorsa felett megy: mert míg az üzletember mindent megtenne azért, hogy végre apa lehessen, addig a színésznőnek – érthető módon – esze ágában sincs kihordania exe gyermekeit.

Forrás: Comedy

Joe Manganiello jegyese, aki 2014 márciusában szakított volt barátjával, elmondása szerint nincs fontosabb annál, mint hogy a gyerek szülei barátságos viszonyban legyenek egymással, ami jelenleg nem mondható el róla és volt barátjáról.

Nick Loeb és Sofia Vergara Forrás: AFP/Jason Merritt
Fogadj örökbe embriót!http://www.life.hu/csalad/20140327-fogadj-orokbe-embriot-az-embriofagyasztas-es-adomanyozas-reszletei.htmlAzoknak a pároknak, akiknek nem lehet természetes úton gyerekük, de szeretnének családot, a lombikbébiprogram nyújthat egyfajta segítséget. A nők petesejtjeinek leszívása és megtermékenyítése során létrejött embriókat beültetik a méhbe – de mivel a női szervezet gyakran több petesejtet is termel, akár több embrió is lefagyasztásra kerülhet. De vajon mi történik ezekkel az embriókkal később?Család--Belső vérzést okozott Reese Witherspoonnak Sofia Vergarahttp://www.life.hu/drlife/20150413-sofia-vergara-belso-verzest-okozott-resse-witherspoon-szinesznonek-kozos-filmjuk-forgatasa-alatt.htmlA két színésznő közös filmjük forgatása kedvéért harcolt egymással – az incidensnek kisebb baleset lett a vége.Dr. LifeAFPSofia Vergara leckét ad: így kell lehetetlenül szűk ruhában lazulnihttp://www.life.hu/trend/20140826-sofia-vergara-feher-ruhaja-az-emmy-galan.htmlLépni is alig, levegőt venni szinte nem is lehet számtalan olyan ruhában, amelyet a vörös szőnyegen viselnek a legnagyobb sztárok. Sofia Vergara Emmy-szettjében leginkább egy nagyon csinos, hófehér vázára hasonlított. A kolumbiai díva azonban megmutatta, hogyan lehet egy ilyen merev szettben lazulni.Trend--Erkölcsös-e belenyúlni egy embrió génjeibe?http://www.life.hu/drlife/20150419-erkolcsos-e-belenyulni-egy-embrio-genjeibe-erkolcsi-alapok-ingovanyosak.htmlA korai embriók génmanipulációjához a molekuláris eszköztár készen áll, de az erkölcsi alapok ingoványosak. Sok kutató úgy gondolja, hogy az erkölcsi választóvonal ott húzódik, ahol az ember által létrehozott génmódosítások örökölhetővé válnak. Mások viszont a várható előnyöket hangsúlyozzák.Dr. Life--Beültették és lefagyasztották Sági Szilárdék embrióithttp://www.life.hu/bulvar/20140528--sagi-szilardek-embrioit-beultettek-es-lefagyasztottak.htmlJó úton jár az apaság felé Sági Szilárd és kedvese, Szilvi. A lombikprogram keretén belül 16 leszívott petesejt közül 12 termékenyült meg. Dönteni kellett a sorsukról!TV + BulvárOrigoSzerelmes húsvét: Először ünnepel együtt a legdögösebb páros, Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/intim/20150405-sofia-vergara-es-joe-manganiello-szerelmes-fotot-posztoltak-husvet-alkalmabol.htmlSofia Vergara, akit nemrég eljegyzett a világ egyik legdögösebb pasija, intim fotót tett közzé közösségi oldalán.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.