Durva beavatkozás vár Schuster Lórira

Fotó: Csanádi Márton - Origo -
műtét Schuster Lóri Schuster Lóránt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schuster Lórinál, a P. Mobil frontemberénél egy éve állapítottak meg vastagbél-, majd májrákot. Tizenegy kemoterápiás kezelés után hétfőn újra kés alá kell feküdnie.

Kiveszik a fél máját a legendás P. Mobil zenekar frontemberének, Schuster Lórinak, akinél egy éve diagnosztizáltak vastagbél-, majd májrákot. Két és fél hónappal ezelőtt egy műtét során eltávolították a májáról a rákos sejteket, majd elkötötték a szerv egy darabját. A májának ezt a gyakorlatilag halálra ítélt részét távolítják most el Schuster szervezetéből.

Fotó: Csanádi Márton - Origo

"Most mit csináljak, sírjak? Egész életemben pattogtam, mint a pingponglabda, most meg olyan vagyok, mint egy rongylabda. Az zavar a legjobban, hogy fizikailag már nem sok mindent bírok" - mondta a Borsnak a P. Mobil frontembere, aki annak ellenére, hogy nagyon megviselik a történtek, a kórházban töltött időt is a munkára fordítja.

"Tavaly áprilisban nagyobb esély volt rá, hogy meghalok, mint hogy megmaradok. Akkor is a kórházban zenét szereztem és koncerteket kötöttem le" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.