plasztikai műtét operáció áll fellépő orrműtét Billboard Music Awards rapper zenei díj Iggy Azalea díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanúsan másképp fest a rapper arca, mint eddig: nem csupán az orra, hanem az álla vonala is nagyon megváltozott.

Iggy Azalea néhány hónappal ezelőtt vállalta fel őszintén mellnagyobbító műtétjét. A hírek és a legutóbbi képek tanúsága szerint azonban nem csupán a kebleit szabatta át az ausztrál származású rapper: a vasárnap esti Billboard Awards egyik sztárfellépője a hírek szerint az orrát és az állát is megoperáltatta, így már új arcával állhatott a zenei díjátadó színpadára.

Forrás: AFP

Miért akarnak a nők nagyobb melleket?

Legyen kicsi vagy nagy, kerek vagy körte formájú, egy biztos: valószínűleg egy nő sem elégedett keblei méretével és alakjával. A Life.hu korábban ITT járta körbe, mi lehet ennek az oka.
Nem vállalta az agyműtétet Sarka Kata http://www.life.hu/drlife/20150518-nem-vallalta-az-agymutetet-sarka-kata.html Sarka Kata fiatal és egészséges, de nem volt mindig így. A kétgyermekes édesanyát korábban nem kímélték az egészségügyi problémák, egyszer rossz minőségű mellimplantátumot kapott, máskor pedig egy gyulladás miatt majdnem agyműtétet hajtottak végre rajta. Kata eddig soha nem beszélt megpróbáltatásairól. Dr. Life -- Iggy Azalea lett a legszexibb nő – mégis elégedetlen http://www.life.hu/trend/20141017-iggy-azalea-megkerdezese-nelkul-hasznalta-fel-szexi-fotojat-a-maxim-magazin-amelyik-a-legszexibb.html Az ausztrál rappernek nem a megtisztelő címmel akadt gondja, sokkal inkább a fotóval, amelyet megkérdezése nélkül használtak fel a magazinban. Trend -- Katy Perry plasztikmacskává vált http://www.life.hu/trend/20150512-katy-perry-macska-jelmezben-allt-szinpadra.html Az énekesnő májusban Ázsiában koncertezett, természetesen a legextrább fellépőruhákban, mint például egy lila plasztikmacska jelmez. Trend -- Négyórás műtéten esett át Korda György - "Van, aki bele is hal" http://www.life.hu/drlife/20150518-negyoras-muteten-esett-at-korda-gyorgy.html A 76 éves énekesről már hónapokkal ezelőtt aggasztó hírek érkeztek, de a házaspár addig nem akart beszélni a betegségről, amíg túl nincsenek rajta. Dr. Life Origo VV Dóri a Bahamákon sütteti plasztikpopóját - De kié az a tenyérnyom? http://www.life.hu/bulvar/20150512-vv-dora-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-bahamakon-napozik.html Micsoda Bahama mama! VV Dóri csúcsformában, a Bahamákon napoztatja kerek fenekét. TV + Bulvár Origo Gyomorszűkítő műtét miatt halt meg a 42 éves nő http://www.life.hu/drlife/20150323-keptelen-volt-enni-a-no-a-gyomorszukito-mutet-utan-es-meghalt.html 30 kilósra fogyott az egykor 165 kilós nő gyomorszűkítő műtéte után. Sokáig képtelen volt enni, és annyira legyengyült, hogy tolószékbe került, és hamarosan éhenhalt. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.