Jó hírt kapott Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
műtét Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka, akit az ország a Barátok közt Magdi anyusaként ismert meg, hamarosan ünnepli 73. születésnapját, és a napokban remek hírt kapott. 

A Blikknek mesélte el Fodor Zsóka, hogy mégsem kell megműteni hangszálödéma miatt.

"Nemrég elmentem Szegedre egy szakemberhez, hogy megbeszéljük az ezzel kapcsolatos részleteket. Ledugtak egy csövet a torkomon, és kiderült, hogy visszafejlődött ez az ödéma. Így szerencsére egyelőre nem kell semmit sem műteni. Azt gondolom, hogy ennek ahhoz is köze van, hogy négy éve már letettem a cigit, azóta egyáltalán nem dohányzom" -nyilatkozta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A színésznő azt is elárulta a napilapnak, jól érzi magát a bőrében, és ő is 100 évig szeretne élni, mint édesanyja.

Egyre rosszabb állapotban van Omar Sharifhttp://www.life.hu/drlife/20150525-omar-sharif-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA 83 éves színész, Omar Sharif egészsége sokat romlott mostanában. Fia elárulta, nagyon súlyos betegségben szenved a világhírű édesapja. Dr. Life--A modern kor pestise - burnout, azaz a kiégéshttp://www.life.hu/drlife/20150508-a-modern-kor-pestise-burnout-azaz-a-kieges-tunetek-es-kezeles.htmlA munkahelyeden nálatok is van céges masszás, vállalati pszichológus vagy hangulatos közösségi terek? Ha igen, akkor a munkaadód mindent megtesz azért, hogy megelőzzék a burnout-ot, azaz a munkahelyi kiégést.Dr. Life--Orgazmuskúra: havi 21 magömlés a hosszú élet titka?http://www.life.hu/drlife/20150522-prosztatarak-kialakulasat-csokkenti-a-havi-21-magomles-a-ferfiaknal.htmlEgy friss kutatás kimutatta, hogy a gyakran ejakuláló férfiaknál jelentősen alacsonyabb a prosztatarák kialakulásának kockázata. Havi 21 magömlés például 22 százalékos mérséklődést jelent azokhoz képest, akik legfeljebb csak havi hétszer jutnak el a csúcsra.Dr. Life--Ne menj edzeni gyantázás után!http://www.life.hu/drlife/20150525-ne-menj-edzeni-gyantazas-utan.htmlRendszeresen jársz edzeni, és persze a szőrtelenítést sem hanyagolod el, igaz? Most eláruljuk, mennyi ideig érdemes várnod, hogy elindulj edzeni, miután kész vagy a szépség rutinoddal. Meg fogsz lepődni!Dr. LifeThinkstock5 dolog, amit nem szabad eltitkolni a nőgyógyász előlhttp://www.life.hu/drlife/20101015-5-dolog-amit-nem-szabad-eltitkolni-a-nogyogyasz-elol.htmlMyke Triebolt éveken át őrizgette titkát nőgyógyásza előtt. Két esetben is kórházba került problémája miatt, de inkább hallgatott, semhogy meggyógyuljon. Amit szégyellt bevallani: az inkontinencia.Dr. LifeThinkstockBorzalmasan leitta magát: a sürgősségire kellett szállítani a szép sorozatszínésznőthttp://www.life.hu/drlife/20150524-a-szulejman-sorozat-sztarja-meryem-uzerli-csunyan-felontott-a-garatra-es-korhazba-kellett.htmlA Szulejmán sorozat sztárja, Meryem Uzerli csúnyán felöntött a garatra: kórházba kellett szállítani.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.