Egyre rosszabb állapotban van Omar Sharif

Forrás: AFP/Karim Sahib -
Omar Sharif Alzheimer-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 83 éves színész, Omar Sharif egészsége sokat romlott mostanában. Fia elárulta, nagyon súlyos betegségben szenved a világhírű édesapja. 

Omar Sharif Alzheimer-kórban szenved. Fia, Tarek El-Sharif a Telegraph magazinnak árulta el, édesapja az elmúlt három évben folyamatosan betegeskedett, ezért vonult vissza a színészkedéstől is.

Gyakran saját filmjeire sem emlékszik, összekever neveket, helyeket. Ismerőseit sem mindig tudja beazonosítani. Ráadásul nem akarja elfogadni betegségét, ezért nem kér a segítségből sem Omar Sharif.

Forrás: AFP/Karim Sahib

Utolsó filmjében éppen egy alzheimeres beteget alakított a színészlegenda.

Ne menj edzeni gyantázás után!http://www.life.hu/drlife/20150525-ne-menj-edzeni-gyantazas-utan.htmlRendszeresen jársz edzeni, és persze a szőrtelenítést sem hanyagolod el, igaz? Most eláruljuk, mennyi ideig érdemes várnod, hogy elindulj edzeni, miután kész vagy a szépség rutinoddal. Meg fogsz lepődni!Dr. LifeThinkstockNe menj edzeni gyantázás után!http://www.life.hu/drlife/20150525-ne-menj-edzeni-gyantazas-utan.htmlRendszeresen jársz edzeni, és persze a szőrtelenítést sem hanyagolod el, igaz? Most eláruljuk, mennyi ideig érdemes várnod, hogy elindulj edzeni, miután kész vagy a szépség rutinoddal. Meg fogsz lepődni!Dr. LifeThinkstockNéhány dolog, amit jó ha tudsz az ujjropogtatásrólhttp://www.life.hu/drlife/20150519-dolgok-amiket-jo-ha-tudsz-az-ujjropogtatasrol.htmlHa ujjropogtató vagy, tudod, hogy ez hogyan működik: őrült kísértést érzel, hogy csak még egyszer kiroppantsd az ujjaidat. Ha viszont az ellentáborba tartozol, őrületbe kerget, amikor valaki más adja ki ezt a szörnyű hangot. Dr. LifeThinkstockEzért napozz óvatosan - Sokkoló fotó!http://www.life.hu/drlife/20150513-ovatos-napozas-fontossaga-sokkolo-foto.htmlEgy 27 éves nő közösségi oldalán osztotta meg, hogy néz ki bőre a bőrrák elleni kezelés után. Több tízezer embert sokkolt a fotóval.Dr. LifeDöbbenetes! Tbc-gyógyszertől lett leukémiás a magyar rapper édesapjahttp://www.life.hu/drlife/20150519-curtis-magyar-rapper-edesapja-tbc-gyogyszertol-leukemias-lett.htmlHamarosan megjelenik a balhés rapper, Curtis életrajzi könyve, a Csibészbiblia. Azt is elmeséli benne, milyen bizarr módon betegedett meg édesapja. Dr. LifeOrigoEzeket a tárgyakat kellene gyakrabban fertőtlenítenedhttp://www.life.hu/drlife/20150430-ezeket-a-targyakat-kellene-gyakrabban-fertotlenitened.htmlUgye, milyen bosszantó, mikor a munkatársaid köhögve, tüsszögve érkeznek az irodába, vagy amikor a buszon fújja az orrát valaki percenként? Ha helyesen fertőtleníted a dolgaidat, akkor elkerülhet a fertőzés. Eláruljuk, miket kellene gyakrabban tisztítanod. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.