Te jó ég! Betegesen sovány lett Letícia királyné

Forrás: AFP/Orlando Sierra -
VI. Fülöp király Letícia spanyol királyné fogyás koronázás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat fogyott Fülöp spanyol király hitvese. Vajon mi lehet a gond?

Egy évvel ezelőtt koronázták Spanyolország királyává Fülöp herceget, akivel együtt felesége, Letícia is királynéi címet szerzett magának.

Letícia királyné Honduras miniszterével és first ladyjével Forrás: AFP/Orlando Sierra

A trendkövető királyné a koronázás óta rengeteget fogyott, hogy milyen sokat, az már tavaly is feltűnt a Life.hu-nak - az ITT is látható képek alapján nem csodálkozunk azon, hogy felröppentek a hírek állítólagos anorexiájával kapcsolatosan.

Forrás: AFP/Orlando Sierra

A legfrissebb, Hondurusban tett látogatása során készült fotók alapján Letícia királyné sajnos most sincs túl jó bőrben: pánt nélküli ruhájában bárki szabadon megcsodálhatta csontos vállait és törékeny karjait.

Amikor lehetetlennek tűnik a hízás

Letícia királyné családját elnézve valószínűleg soha nem volt náluk napirendi téma a fogyókúra: Erika nevű testvére, aki 2007-ben öngyilkos lett, szintén nagyon vékony alkatot örökölt a szülőktől. Míg egyesek ádáz harcot vívnak a kilók ellen, addig néhányan igazi kínszenvedésként élik meg, hogy nem tudnak hízni: a 35 éves Zoltán ITTbeszélt a Life.hu-nak soványságáról, a 19 éves Viki pedig ITT osztotta meg hízással kapcsolatos gondjait.

Aggódnak érte! Kemény fogyókúrába kezdett Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150525-katalin-hercegne-fogyokurazik-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlMájus 2-án adott életet második gyermekének a hercegné, aki most szigorú diétával igyekszik visszanyerni szülés előtti vonalait.Ez Zsír!--Itt az első fotó a királyi csöppségről! http://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat.htmlBemutatták a királyi csemetét! Megvan az első fotó a ma született brit hercegnőről. News--Végre találkozhatott újszülött unokahúgával Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20150525-harry-herceg-eloszor-talalkozott-sarolta-hercegnovel.htmlImmár három hete, hogy megszületett a kis Sarolta hercegnő, Harry herceg azonban ez idáig nem láthatta őt királyi teendői miatt.Család--Hajléktalanként halt meg az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150522-hajlektalankent-halt-meg-az-egykori-szepsegkiralyno.htmlEgy padon találtak rá az egykori szépségkirálynő holttestére. Hajléktalanként, az utcán ért véget élete. NewsThinkstock"Felejtsd el azt a szót, hogy bikinialak!" - Így marad csúcsformában a Zabkásakirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150511-gokler-kriszti-zabkasakiralyno-az-elmult-1-everol-meselt.htmlEmlékeztek még arra a fiatal magyar lányra, akinek az oldala pár hónapja bekerült a Buzzfeeden a legjobb életmód oldalak közé? Gökler Krisztina, vagyis a Zabkásakirálynő élete azóta fenekestől felfordult - a Life.hu arra kérte, meséljen az elmúlt, roppant izgalmas időszakáról. Ez Zsír!OrigoÍgy fog kinézni 18 évesen Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20150518-sarolta-hercegno-igy-fog-kinezni-18-evesen-egy-specialis-szamitogepes-program-szerint.htmlVajon kire fog hasonlítani Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya? Egy speciális számítógépes program segítségével elkészítették Sarolta hercegnő 18 éves képmását.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.