Súlyos betegen harcolt a fődíjért Éden Peti

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség Éden Peti Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Petit a finálé hetében súlyos betegség döntötte le a lábáról, olyannyira, hogy orvoshoz kellett vinni.

Peti a szó szoros értelmében Éden-lázban égett. Dengue-láz gyötri ugyanis a finalistát. Ez egy elég súlyos trópusi betegség. „A stáb azonnal a segítségemre sietett, és elmentünk a helyi orvoshoz. Arra gondoltam, hogy vesegyulladás, később azonban azt, hogy a trópusi influenzát kaptam el” - mondta Peti a Borsnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Kínok kínját állja ki Nyári Dia http://www.life.hu/drlife/20150527-nyari-dia-bebietellel-dietazik.htmlNyári Dia bús arccal osztotta meg legújabb szelfijét. Azt is elárulta, miért. Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van Omar Sharifhttp://www.life.hu/drlife/20150525-omar-sharif-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA 83 éves színész, Omar Sharif egészsége sokat romlott mostanában. Fia elárulta, nagyon súlyos betegségben szenved a világhírű édesapja. Dr. Life--Ne menj edzeni gyantázás után!http://www.life.hu/drlife/20150525-ne-menj-edzeni-gyantazas-utan.htmlRendszeresen jársz edzeni, és persze a szőrtelenítést sem hanyagolod el, igaz? Most eláruljuk, mennyi ideig érdemes várnod, hogy elindulj edzeni, miután kész vagy a szépség rutinoddal. Meg fogsz lepődni!Dr. LifeThinkstockNéhány dolog, amit jó ha tudsz az ujjropogtatásrólhttp://www.life.hu/drlife/20150519-dolgok-amiket-jo-ha-tudsz-az-ujjropogtatasrol.htmlHa ujjropogtató vagy, tudod, hogy ez hogyan működik: őrült kísértést érzel, hogy csak még egyszer kiroppantsd az ujjaidat. Ha viszont az ellentáborba tartozol, őrületbe kerget, amikor valaki más adja ki ezt a szörnyű hangot. Dr. LifeThinkstockDöbbenetes! Tbc-gyógyszertől lett leukémiás a magyar rapper édesapjahttp://www.life.hu/drlife/20150519-curtis-magyar-rapper-edesapja-tbc-gyogyszertol-leukemias-lett.htmlHamarosan megjelenik a balhés rapper, Curtis életrajzi könyve, a Csibészbiblia. Azt is elmeséli benne, milyen bizarr módon betegedett meg édesapja. Dr. LifeOrigoNem működött a férfi pénisze, ezért kihúzták a fogaithttp://www.life.hu/drlife/20150420-nem-allt-fel-a-penisze-kihuztak-a-fogait.htmlEgy német férfi két problémával fordult egy gyógyítóhoz: impotenciával és skizofréniával küzdött. Az orvos nagyon furcsa megoldást választott a problémák kezelésére. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.