Eltört Kozsó gerince - Egy hajszálon múlott az élete

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
baleset Kozsó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a csodával határos módon élt túl egy rendkívül súlyos autóbalesetet Amerikában Kozsó, akinek a szerencsétlenség következtében eltört a gerince. 

Az Amerikában lábadozó énekes agyműtétjei után egy másik, életmentő beavatkozáson esett át. Tengerentúli tartózkodása alatt ugyanis súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek két halálos áldozata is volt - írja a Story magazin. Kozsó kocsiját egy teherautó kapta derékba és az árokba lökte, ezt követően pedig egy másik kocsinak ütközött, melyben egy idős házaspár ült. Mindketten életüket vesztették, Kozsó azonban a csodával határos módon túlélte a balesetet.

Kozsó, sztárok Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A magazin információi szerint az énekest a roncsok közül a tűzoltók szabadították ki, rohammentő vitte kórházban, ahol kiderült, eltört a gerince, három hónapig pedig gerincmerevítőt kell viselnie.

"Az autóbaleset kissé visszavett a mozgásban, Hudák doktor óvatosságra is intett, kerülnöm kell a hirtelen mozdulatokat" - mesélte Kozsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.