Friss hírek a Hungária és Dolly Roll egykori zenészének, Szaxi Maxinak az állapotáról

Forrás: facebook/Szaxi Maxi -
betegség Szaxi Maxi Dolly roll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt kapott agyvérzést Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi, a Dolly Roll egykori zenésze. Sokáig nem lehetett semmit tudni az állapotáról, most azonban a lánya megszólalt. 

A zenészt 2014 júniusában - amikor rosszul lett - egy németországi klinikára szállították, majd mesterséges kómában tartották. Ez követően lebénult, egyik veséjét el kellett távolítani, és egyik szemére a látását is elveszítette. Fekete Gyula jó ideje már Magyarországon gyógyul, erről és édesapja állapotáról a fia mesélt az RTL Klub Fókusz című műsorában. A Blikk információi szerint a zenészt jelenleg az ország egyik neves intézetében kezelik.

Forrás: facebook/Szaxi Maxi

"Néhány napja érdeklődtem Gyula állapota iránt, mert már nagyon régen nem hallottam róla semmit. Úgy tudom, hogy beszélni még nem tud, de mozdulatokkal, szájmozgással, jelekkel jól kommunikál. Idejét zenehallgatással tölti, és megnézte azt a videót is, amely a gyógyulásáért rendezett koncerten készült. Nagyon várjuk a további híreket róla, bár a családja nem ad ki semmilyen információt"mondta a Blikknek a zenész egyik neve elhallgatását kérő ismerőse.

A lap megkereste a zenész lányát, Zitát is: "Igen, édesapám jobban van, nagyon örülünk neki. Egy vidéki klinikán ápolják, de többet nem szeretnék róla mondani" – jelentette ki.

Kollégái imádkoznak az újraélesztett színésznőért - Megszólalt a férjehttp://www.life.hu/drlife/20150605-kollegai-imadkoznak-az-ujraelesztett-szinesznoert-kara-tundeert.htmlA család, a Békéscsabai Jókai Színház munkatársai és a színházrajongó nézők egy emberként imádkoznak Kara Tündéért. A színésznőnek kedd este próba közben leállt a szíve, jelenleg intenzív osztályon ápolják. Dr. Life--Állítják: titokban vetette el a babáját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20150601-titokban-vetette-el-babajat-katalin-hercegno.htmlA brit királyi családdal kapcsolatban szinte hónapról hónapra röppennek fel pletykák, közöttük nem kevés botrányos vagy megdöbbentő. A legújabbak szerint Katalin hercegnő évekkel ezelőtt teherbe esett egykori szerelmétől, ám a babát nem tartotta meg. Dr. Life--Tragikus műhiba! Egyik helyett mindkét veséjét eltávolították a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20150530-egyik-helyett-mindket-vesejet-eltavolitottak-a-kislanynak.htmlEgy kislány az egyik veséje eltávolítására feküdt be a kórházba, ámamikor felébredt, kiderült egyik sem volt meg neki. A kórház nem adott észszerű magyarázatot az ügyre, a szülők perelnek. Dr. LifeOrigoKullancsveszély! Várkonyi Andrea is megijedthttp://www.life.hu/drlife/20150527-kullancsot-talalt-kislanyaban-noriban-varkonyi-andi.htmlAz orvos végzettségű híradós Várkonyi Andi is megijedt, amikor lányában, Nóriban kullancsot talált. Rajongóinak figyelmét a Facebookon hívta fel arra, hogy mindig nézzék át magukat, miután a természetben tartózkodnak.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huCzeizel Endre: "Több kemoterápiát nem bírok ki"http://www.life.hu/drlife/20150527-czeizel-endre-orvos-genetikus-nem-kap-tobb-kemoterapiat.htmlEgy hónap kórházban töltött idő és kemoterápia után visszatér dolgozni Czeizel Endre. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huElmaradt a súlyos beteg magyar zenész műtéte - Máj- és vastagbélrák miatt kellene operálnihttp://www.life.hu/drlife/20150521-elmaradt-a-sulyos-beteg-magyar-zenesz-schuster-lori-mutete.htmlHétfőre írták ki Schuster Lóri, a P. Mobil frontemberének műtétjét, ám azt mégsem végezték el. A zenésznek azt mondták, hogy sürgősebb esethez kellettek az orvosai, így az ő operációját elhalasztották. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.