Nagy Alexandra felvállalta: pszichológushoz jár

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
pszichológus Barátok közt Nagy Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Fekete Aliza úgy gondolja, akinek - akárcsak neki - nincsenek konkrét problémái, azoknak az életét is könnyebbé tehetné egy pszichológus. 

"Egyáltalán nem tartom szégyellni való dolognak, ha valaki pszichológushoz jár. Sőt, szerintem nagyon sokunknak szüksége lenne rá. És ez nem azt jelenti, hogy dilisek vagyunk, csak az évek folyamán berögződött dolgokat másképp is lehet látni és ebben sokat segít egy pszichológus"magyarázza Alexa a Blikknek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Sajnos sok esetben nem veszem észre, ha például dicsérnek, és nem is tudok mit kezdeni vele. De nagyon sok összefüggésre is rádöbbenek a beszélgetések alatt, és soha nem tanácsot kapok, mindig én magam mondom ki a megoldásokat, ami külö­nösen hasznos" - tette hozzá.

Allergiások, figyelem! Támadnak a pollenekhttp://www.life.hu/drlife/20150606-a-hetvegen-tobb-allergen-noveny-is-tuneteket-okozhat-az-allergiasoknak.htmlA hétvégén több allergén növény pollenkoncentrációja is elérheti a tüneteket okozó szintet - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. Dr. Life--Friss hírek a Hungária és Dolly Roll egykori zenészének, Szaxi Maxinak az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20150606-a-hungaria-es-dolly-roll-egykori-zeneszenek-szaxi-maxinak-az-allapota-javult.htmlEgy évvel ezelőtt kapott agyvérzést Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi, a Dolly Roll egykori zenésze. Sokáig nem lehetett semmit tudni az állapotáról, most azonban a lánya megszólat. Dr. Life--Kollégái imádkoznak az újraélesztett színésznőért - Megszólalt a férjehttp://www.life.hu/drlife/20150605-kollegai-imadkoznak-az-ujraelesztett-szinesznoert-kara-tundeert.htmlA család, a Békéscsabai Jókai Színház munkatársai és a színházrajongó nézők egy emberként imádkoznak Kara Tündéért. A színésznőnek kedd este próba közben leállt a szíve, jelenleg intenzív osztályon ápolják. Dr. Life--Tragikus műhiba! Egyik helyett mindkét veséjét eltávolították a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20150530-egyik-helyett-mindket-vesejet-eltavolitottak-a-kislanynak.htmlEgy kislány az egyik veséje eltávolítására feküdt be a kórházba, ámamikor felébredt, kiderült egyik sem volt meg neki. A kórház nem adott észszerű magyarázatot az ügyre, a szülők perelnek. Dr. LifeOrigoCzeizel Endre: "Több kemoterápiát nem bírok ki"http://www.life.hu/drlife/20150527-czeizel-endre-orvos-genetikus-nem-kap-tobb-kemoterapiat.htmlEgy hónap kórházban töltött idő és kemoterápia után visszatér dolgozni Czeizel Endre. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huCinthya Dictator: "...szeretem a betegségemet!"http://www.life.hu/drlife/20150518-cinthya-dictator-magara-tetovaltatta-a-betegsege-sugarkezelesenek-a-szamat.htmlBetegsége emlékére csináltatott tetoválást Cinthya Dictator. A szám, amely a sugárkezelése száma volt, az most már örökre a bőrébe "égett". Hogy miért? Az üzenete az, hogy a borzasztó dolgokat is át lehet fordítani pozitívba, és a legrosszabb történetekből is tanulhatunk. Hozzátette, szereti a betegségét és azt is, hogy több lett tőle. Dr. Life--Fotózáson lett rosszul Conchita Wursthttp://www.life.hu/drlife/20150516-fotozason-lett-rosszul-conchita-wurst-elajult-az-ehsegtol.htmlAz énekes azt állítja, csak a vércukra esett le, ugyanis aznap még egy falatot sem evett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.