Új májat kell kapnia a 13 éves alkoholista lánynak, különben meghal

Forrás: Thinkstock -
máj alkoholizmus alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves lány annyi alkohol ivott, hogy új májat kell kapnia, különben meghal. 

Azóta iszik a brit tinilány, mióta szülei elváltak. Naponta nagyjából egy üveg vodkát fogyasztott el, ez károsította meg súlyosan a máját, annyira, hogy az életéért küzd. Kizárólag akkor maradhat életben, ha donort találnak, és végre tudják hajtani rajta a májátültetést.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy-két pohár sörrel kezdte az ivást néhány éve a lány, majd hamarosan annyira rászokott, hogy egy üveg vodkát megivott naponta. 2011-ben májzsugorral kórházba vitték, azóta csak tovább romlott az állapota.

Ennyire egyszerű randidrogot keverni egy lány italába http://www.life.hu/drlife/20150607-igy-kevernek-drogot-idegenek-italaba.html Egyre gyakrabban hallunk olyan esetekről, hogy fiatal lányok italába olyan szert kevernek, amelytől elvesztik az eszméletüket, hogy aztán az, aki a szert adta, bármit tehessen velük. Dr. Life Origo Kiderült, baj van a magyar diákokkal http://www.life.hu/drlife/20150607-szivderito-nem-eleg-fittek-a-magyar-diakok.html A nemzeti egységes tanulói fittségi teszt (NETFIT) állóképességi vizsgálatának adatai szerint 18 éves korukra a fiúknak csupán a 37 százaléka, a lányoknak pedig csak a 21 százaléka képes megőrizni fittségét - közölte a projektgazda Magyar Diáksport Szövetség. Dr. Life Thinkstock Fordítva írod az E betűt? Szembemész a forgalommal? A múltad jelez! http://www.life.hu/drlife/20150604-kerri-walker-tortenete-arrol-hogy-traumas-agyserulest-okozhat-a-csaladon-beluli-eroszak.html Harminc évvel ezelőtt Kerri Walker, aki ma Phoenixben dolgozik egy családi erőszak áldozatai számára létesített otthonban, azon kapta magát, hogy teljes nyugalommal vezeti autóját a forgalommal szemben. Akkor szerencsére megúszta a balesetet, ám ez volt az első figyelmeztető jel a számára, hogy valami nem stimmel vele. Dr. Life Thinkstock Pasipara csajoknál: Tudtad, hogy a nőknek is van korai magömlésük? http://www.life.hu/drlife/20111028-a-nok-is-szenvednek-a-tul-korai-orgazmustol.html A portugál Magalhaes Lemos kórház egyik korábbi kutatása szerint a nők jelentős hányada is idő előtt jut el a csúcsra a nemi aktus közben. Csak éppen ez nem kap annyi figyelmet, mint a férfiak esetében. Dr. Life Thinkstock 5 zöldség és gyümölcs, amit mindenki rosszul eszik http://www.life.hu/drlife/20150605-taplalkozasi-hibak-ot-zoldseg-es-gyumolcs-amit-rosszul-eszunk.html Ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszünk, és már mindent tudunk a piacon elérhető legújabb szuperételekről, ez még mindig csak fél siker. A siker másik fele: tanuljuk meg, miként vehetjük hasznát ennek a sok tudásnak. Dr. Life Thinkstock Kollégái imádkoznak az újraélesztett színésznőért - Megszólalt a férje http://www.life.hu/drlife/20150605-kollegai-imadkoznak-az-ujraelesztett-szinesznoert-kara-tundeert.html A család, a Békéscsabai Jókai Színház munkatársai és a színházrajongó nézők egy emberként imádkoznak Kara Tündéért. A színésznőnek kedd este próba közben leállt a szíve, jelenleg intenzív osztályon ápolják. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.