Már 14 évesen drogfüggő volt Bobbi Kristina Brown

Forrás: Northfoto -
drogprobléma öngyilkos kóma öngyilkosság elvonókúra Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston pszichiátria kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának 15 évesen elvonóra kellett mennie, miután önkezével próbált véget vetni életének.

Bobbi Kristina Brown 14 éves korában már komoly kábítószer-problémákkal küzdött - állítja egy nemrég kiadott botrányszagú könyv, amely a most kómában fekvő híresség és a néhai Whitney Houston titkairól rántja le a leplet.

Forrás: Northfoto

Az Ian Halperin által jegyzett kötet szerint Whitney és Bobby Brown közös lánya nem sokkal 15. születésnapja előtt pszichiátriára ment, miután megpróbálta felvágni csuklóját, mi több, egy alkalommal édesanyját, Whitney-t is megpróbálta leszúrni.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Körözi a rendőrség Tom Hanks 24 éves fiáthttp://www.life.hu/news/20150608-tom-hanks-24-eves-fiat-korozi-a-brit-rendorseg.htmlA színész drog- és alkoholproblémákkal küzdő fia, Chester félmilliós kárt okozott egy Gatwickhez közeli luxushotel szobájában.News--Leszbikus viszonya miatt zsarolták Whitney Houstont?http://www.life.hu/intim/20150608-whitney-houston-enekesnot-leszbikus-parkapcsolata-miatt-zsarolta-egy-ugyved-ferfi.htmlAz elhunyt énekesnőt 23 évvel ezelőtt fenyegették meg azzal, hogy kitálalnak titkos szerelmi életéről – állítja egy nemrég megjelent botránykönyv.Intim--A drogozás mellett nagyon sokat edz Miley Cyrushttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-miley-cyrus-manapsag-sokat-edz-kisportolt-testet-villantott.htmlA botrányhősnő legújabb Instagram fotója szerint elég sokat edz. Úgy látszik, ez lett a második kedvenc hobbija.Ez Zsír!--Whitney Houston sorsára juthat az alkoholista és gyógyszerfüggő Mariah Careyhttp://www.life.hu/drlife/20150604-mariah-carey-alkoholista-es-gyogyszerfuggo-testvere-szerint-ugy-fog-meghalni-mint-whitney-houston.htmlAz énekesnő bátyja nagyon fél, hogy a híresség Whitney Houston sorsára fog jutni. Szerinte sokat iszik és gyógyszereket is szed Mariah.Dr. Life--Ennyire egyszerű randidrogot keverni egy lány italábahttp://www.life.hu/drlife/20150607-igy-kevernek-drogot-idegenek-italaba.htmlEgyre gyakrabban hallunk olyan esetekről, hogy fiatal lányok italába olyan szert kevernek, amelytől elvesztik az eszméletüket, hogy aztán az, aki a szert adta, bármit tehessen velük.Dr. LifeOrigoSosem látott videó Whitney Houston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140129-whitney-houston-2012-ben-elhunyt-enekesno-es-bobby-brown-sosem-latott-eskuvoi-videojat-fedezte-fel.htmlAz elhunyt énekesnő és férje, Bobby Brown intim tánca látható az 1992-es felvételen.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.