Pécsi Országos Színházi Találkozó gyógyszer Törőcsik Mari rosszullét kórház előadás Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón nem sokkal a kezdés előtt törölni kellett a Nemzeti Színház Brand című előadását. Mindenki aggódni kezdett, amikor kiderült, hogy Törőcsik Mari rosszulléte miatt marad el a fellépés.

Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznőt, akit erős rosszullét gyötört, nem engedte színpadra lépni az orvosa az idei Pécsi Országos Színházi Találkozón.

„Valóban rosszul lettem, bevittek a kórházba. Sajnos, akármilyen borzasztó kimondanom, el kell árulnom, hogy hánytam. Azért mondom el, hogy senki ne találjon ki dolgokat” – mondta Törőcsik Mari a Borsnak. A színésznő azt is elárulta, hogy egyik gyógyszere okozhatta a bajt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Fél évig kellett volna használnom azt a gyógyszert, de én már két éve szedtem. Mikor rájöttünk az orvosommal, hogy alaposan túlléptem az időhatárt, hirtelen abbahagytam. Ez öt nappal volt az előadás előtt, ez okozhatta a bajt.”

A színésznő nagyon sajnálta, hogy emiatt elmaradt az előadás, de nem akarta kockáztatni, hogy esetleg a színpadon legyen rosszul.

Törőcsik Mari azt is elárulta a lapnak, hogy rendszeresen jár orvosi ellenőrzésre, és a szíve tökéletesen renden van: „Virulok, mint a bazsarózsa! Rendszeresen járok orvoshoz, aki azt mondta, egy húszéves lány is boldog lenne, ha olyan szíve lenne, mint nekem. A vérképem is tökéletes, erős vagyok, mint a bivaly!”

Ennek mindenesetre nagyon örülünk, és jobbulást kívánunk a művésznőnek!

Törőcsik Marival Szily Nóra beszélgetett

Olvasd el sztárszerzőnk Törőcsik Marival készített interjúját itt!
A betegség a sértődött lélek jajkiáltása: születési hónapunkból kiderül, mire vagyunk hajlamosak?http://www.life.hu/drlife/20150611-szuletesi-honapunkbol-kiderul-milyen-betegseg-fog-nalunk-kialakulni.htmlKutatók megállapították, hogy a születési hónapunkból kiderül, milyen betegség fog nálunk a legnagyobb valószínűséggel kialakulni. Vajon lehetséges lehet mindez?Dr. Life--Czeizel Endre: "Hamarosan eldől a sorsom"http://www.life.hu/drlife/20150611-czeizel-endret-kimeritette-a-kemoterapias-kezeles.htmlSorsfordító napokat él át a leukémiával küzdő orvos-genetikus. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huÚj életet kezdett Görög Zitahttp://www.life.hu/drlife/20150611-gorog-zita-modell-musorvezeto-uj-eletet-kezdet-lezeres-szemmutetje-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető és modell komoly döntést hozott májusban. Olyan műtétre vállalkozott, amitől a mai napig sokan félnek, Zita elmondása szerint teljesen alaptalanul.Dr. Life--Szólj a hajadnak is, hogy nyár van! Dögös sörénytippek forró napokrahttp://www.life.hu/drlife/20150610-egeszseges-haj-nyaron-is-forrosag-napsutes-vitaminok-hajapolas.htmlMinden nő gyönyörű, dús hajkoronára vágyik, és ennek érdekében akár a legdrágább samponokat és balzsamokat is képesek bevetni, ám szakértők szerint bármilyen hajterméknél többet ér a megfelelő étrend. És persze apró trükkjeink.Dr. LifeThinkstockBetegség miatt 20 kilót fogyott a magyar énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150611-bebe-a-black-ii-black-enekese-betegseg-miatt-fogyott-husz-kilot-es-eletmodvaltasba-kezdett.htmlA Balck II Balck énekese, Bebe a betegségének köszönhetően kezdett életmódváltásba és most egészségesebb, mint valaha.Dr. LifeOrigoHalálos vírussal küzdött Dundikahttp://www.life.hu/drlife/20150611-dundika-majoros-hajnalka-majka-parja-halalos-virussal-kuzdott-elkapta-a-rotavirust.htmlMajka párja, Hajni nehéz időszakon van túl, ugyanis elkapott egy makacs vírust, a rosszullétek pedig egyre fokozódtak.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.