Húszmilliót kokainozott el két év alatt az RTL Klub sztárja

Fotó: Bielik István/Origo -
Bérczesi Róbert Bérczesi Robi Szelfi (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legnehezebb időszakáról vallott kendőzetlen őszinteséggel az énekes.

Az RTLII Szelfi című produkciójában nyomon követhetjük, miként alakul Bérczesi Robi sorsa. A Hiperkarma énekese elárulta, nehéz időszakon van túl, ugyanis nemrég még kemény drogproblémákkal küzdött. A függősége miatt a férfi eldrogozta az atyai örökségét, egy húszmilliós házat is.

Fotó: Bielik István/Origo

"Két év alatt elment az összes pénz, ugyanis átváltottam a kokainra. Valami hihetetlen euforikus élményt nyújtott, és mivel egy gramm kokain 15 ezer forintba kerül, gyorsan fogyott a több tízmilliós örökség. Ráadásul nekem ebből két gramm fedezte a napi adagomat" – mesélte a Blikknek Bérczesi.

Robi rettenetes állapotba került, ijesztően lefogyott, és a pénzt is elszórta.
"Amikor rádöbbentem, hogy itt a vége az örökségemnek, még akkor sem hagytam abba, a kokainról átváltottam olcsóbb drogra, a kristályra, ami pár ezer forintért beszerezhető, és ötször erősebb hatású. Viszont álmatlanságot okoz, ekkor volt a negatív rekordom, hogy tizenkét napon keresztül nem aludtam egy percet se" – árulta el a zenész.

Látni kell, hogy a halál nem volt hiábavaló: működhet a donorbarátság?http://www.life.hu/drlife/20140106-vajon-helyes-megoldas-ha-a-donor-vagy-a-donor-csaladja-kapcsolatba-lep-a-szervet-befogado.htmlEgy új szívet kapott fiú találkozott a donor apjával, egy másik srác pedig barátságot kötött azzal a férfival, akitől ajándékba kapta az egyik veséjét. De vajon jól teszik, ha kapcsolatba lépnek, ha barátságot kötnek egymással a traumát elszenvedő felek?Dr. LifeThinkstockApa lesz a férfi, akin a világon először végeztek pénisztranszplantációthttp://www.life.hu/drlife/20150613-apa-lesz-a-ferfi-akin-a-vilagon-eloszor-vegeztek-penisztranszplantaciot.htmlA férfinak, aki egy elrontott körülmetélés következtében elveszítette hímvesszőjét, az őt műtő sebésze is gratulált.Dr. Life--A betegség a sértődött lélek jajkiáltása - Születési hónapunkból kiderül, mire vagyunk hajlamosak?http://www.life.hu/drlife/20150611-szuletesi-honapunkbol-kiderul-milyen-betegseg-fog-nalunk-kialakulni.htmlKutatók megállapították, hogy a születési hónapunkból kiderül, milyen betegség fog nálunk a legnagyobb valószínűséggel kialakulni. Vajon lehetséges lehet ez?Dr. Life--Minden hatodik magyart megüti a gutahttp://www.life.hu/drlife/20150612-szivderito-minden-hatodik-magyart-megut-a-guta.htmlHazánkban évente több mint 40 ezer új stroke esetet regisztrálnak, amely elsősorban azzal magyarázható, hogy a magyar lakosság egészségi állapota messze a nemzetközi átlag alatt van.Dr. LifeThinkstockÚj életet kezdett Görög Zitahttp://www.life.hu/drlife/20150611-gorog-zita-modell-musorvezeto-uj-eletet-kezdet-lezeres-szemmutetje-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető és modell komoly döntést hozott májusban. Olyan műtétre vállalkozott, amitől a mai napig sokan félnek, Zita elmondása szerint teljesen alaptalanul.Dr. Life--A te iskolád elsősegélybarát? Íme az egyik legjobb kezdeményezéshttp://www.life.hu/drlife/20150612-guiness-rekord-a-te-iskolad-elsosegelybarat-ime-az-egyik-legjobb-amerikai-kezdemenyezes.htmlGuinness-rekordot állítottak fel New Yorkban, a Times Square-en múlt hét csütörtökön, amikor több száz ember végzett újraélesztést bábukon, összesen 12 órán át.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.