Hoppá! Jennifer Aniston mégis plasztikáztat?

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
plasztika pletyka Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anistonról alig hisszük el, hogy már 46 gyertyát fújt el a szülinapi tortáján, és még mindig ugyanolyan ragyogóan néz ki, mint 15 évvel ezelőtt. Állítólag nem csak a génjeinek köszönheti ezt...

Jennifer Anistont sokan meggyanúsították már, de mindig is tagadta, hogy plasztikai sebész segítségével szépülne. Állította, kizárólag a diétának és a kemény edzésnek köszönheti, hogy remekül fest 40 felett is.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Az OK! magazin ezt cáfolja. A lapban azt írják, a színésznő rendszeresen botoxoltat, havonta 3000 dollárt költ a kezelésekre. Állítólag teljesen rákapott a dologra, mert a szokásos szépségtrükkjei már nem bizonyultak hatásosnak a ráncok ellen.

Persze, ez nem jelenti azt, hogy a magazin íróinak igaza van.

Szerinted botoxol Jennifer?

Dráma! Újra kórházba szállították Sarka Kata egyik szépségkirálynő-jelöltjéthttp://www.life.hu/drlife/20150621-magyarorszag-szepe-ujra-korhazba-kellett-szallitani-sarka-kata-egyik-kiralynojeloltjet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt kórházba kellett szállítani a Miss World Hungary szépségverseny egyik jelöltjét. A 20 éves Kenyeres Anna akkor úgy tűnt, jól van, Sarka Kata azonban most úgy tájékoztatta követőit, hogy a lány visszakerült a kórházba.Dr. LifeKisfia mellett szenvedett balesetet Tápai Szabinahttp://www.life.hu/drlife/20150621-tapai-szabinanak-furcsa-balesete-volt.htmlGyermeke fürdetése közben szenvedett balesetet Tápai Szabina, kézilabdázó. Dr. Life--Kék vagy rózsaszín? Segítség, hermafrodita kisbabám született!http://www.life.hu/drlife/20130613-tobbfele-ok-allhat-a-hermafrodita-kisbabak-szuletesenek-hattereben.htmlA világ legegyszerűbb kérdésének tűnik, hogy kék vagy rózsaszín ruhácskát adjunk a kisbabára, pedig néhány esetben úgy születik meg a kicsi, hogy egyszerűen nem lehet eldönteni, milyen nemű.Dr. LifeThinkstockHajnalodik, kiugrasz az ágyból, a munkahely már vár reádhttp://www.life.hu/drlife/20150617-faradtsag-munkahely-elenkseg.htmlNapközben gyakran nehezedik el a szemhéjad a fáradtságtól? Ha már unod, hogy ez a hétköznapjaidra és a munkádra is rányomja a bélyegét, fogadj meg pár tippet és változtass az állapoton! Dr. LifeThinkstockVarga Győző csontritkulásban szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20150618-varga-gyozo-csontritkulassal-kuzd-most-derult-ki.htmlAz Irigy Hónaljmirigy énekesét hidegzuhanyként érte a hír, amikor az orvos közölte vele: csontritkulásban szenved.Dr. Life--Még mindig az intenzív osztályon van a békéscsabai színésznő - A kezével és a szemével már kommunikál http://www.life.hu/drlife/20150618-meg-mindig-az-intenziv-osztalyon-van-a-bekescsabai-szineszno-kara-tunde.htmlAhogy megírtuk, felébredt a kómából a két hete színpadon újraélesztett színésznő, Kara Tünde. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.