Döbbenetes! Ez a lány 18 évesen 144 éves testben él

Forrás: Northfoto -
betegség érdekes Fülöp-szigetek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ana Rochelle Pondare egy nagyon ritka betegséggel született, melytől a teste majd tízszer öregebb a korához képest. A korai öregedést egy nagyon ritka génmutáció okozza, amitől átlagosan 14-15 évig élnek az úgynevezett progériával született emberek.
Forrás: Northfoto

A betegségben szenvedők közül a legtöbben a 12. életévüket sem szokták megélni, és sokan szívrohamban halnak meg. Az orvosai hasonló életkort jósoltak a lánynak, akinek a teste egy 144 éves nő állapotának felel meg. A korai öregedés során tünetként hajritkulás, foghullás, és keringési zavar is jelentkezik.

Forrás: Northfoto

Pondare a Fülöp-szigeteken él a családjával, és a 18. születésnapjára egy igazán hercegnős bulival ajándékozták meg: családja egy saját trónt és tiarát is intézett neki. A lányt szigorú diétával, és krémekkel próbálják kezelni, de senki sem tudja, még mennyi ideje lehet hátra.

Szépészeti beavatkozáson vett részt a Trónok harca sztárja?http://www.life.hu/drlife/20150623-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-feltotette-az-ajkait.htmlSenki sem gondolná a Trónok harca gyönyörű Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke-ról, hogy elégedetlen lehet a testével. Pedig az Instagram oldalára feltöltött képeiből úgy tűnik, apró változtatásokat hajtott végre magán. Dr. LifeOrigoHoppá! Jennifer Aniston mégis plasztikáztat?http://www.life.hu/drlife/20150622-jennifer-aniston-lehet-hogy-plasztikaztatott.htmlJennifer Anistonról alig hisszük el, hogy már 46 gyertyát fújt el a szülinapi tortáján, és még mindig ugyanolyan ragyogóan néz ki, mint 15 évvel ezelőtt. Állítólag nem csak a génjeinek köszönheti ezt...Dr. Life--Kék vagy rózsaszín? Segítség, hermafrodita kisbabám született!http://www.life.hu/drlife/20130613-tobbfele-ok-allhat-a-hermafrodita-kisbabak-szuletesenek-hattereben.htmlA világ legegyszerűbb kérdésének tűnik, hogy kék vagy rózsaszín ruhácskát adjunk a kisbabára, pedig néhány esetben úgy születik meg a kicsi, hogy egyszerűen nem lehet eldönteni, milyen nemű.Dr. LifeThinkstockIlyen spermára van szükséged a teherbeeséshezhttp://www.life.hu/drlife/20150619-az-ondo-elsokent-tavozo-resze-nagyobb-esellyel-termekenyiti-meg-a-not.htmlEgy friss kutatás szerint az ondó elsőként távozó része nagyobb eséllyel termékenyíti meg a nőt, mivel az abban lévő hímivarsejtek aktívabbak, és jobb minőségű DNS-t tartalmaznak a később érkezőknél.Dr. LifeThinkstockKiderült! A napozás és a napfény a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20150620-jot-tesz-a-rendszeres-napfurdozes-a-borgyogyasz-szerint.htmlA napfény akár a hosszú élet titka is lehet, olyan jó hatással van a szervezetre. Többek között csökkenti a vérnyomást és a stroke kockázatát is - állítja Dr. Richard Weller, az Edinburgh-i Egyetem dermatológusa.Dr. LifeThinkstockSokkoló! Egy tampon miatt kellett amputálni a modell lábáthttp://www.life.hu/drlife/20150619-egy-tampon-okozta-toxikus-sokk-szindroma-miatt-kellett-amputalni-a-modell-labat.htmlLauren Wasser egy tampon miatt kapott toxikus sokk szindrómát, és így veszítette el bal lábát.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.