Dráma a szolnoki vasútállomáson: Szolgálaton kívüli rendőr mentette meg a fiatal apuka életét

Forrás: Youtube -
szívderítő életmentés rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés férfi mondhatja el magáról, hogy életet adott valakinek. A szolnoki Ivánfi Róbert mégis ezen kevesek közé tartozik. Egy fegyverneki férfi ugyanis neki köszönheti életét: a peronon élesztette őt újra a szolgálaton kívüli rendőr. Egy csodálatos történet következik.

A fiatal pár nem először jár a szolnoki vasútállomáson. A kedvünkért látogattak ki újra, hogy felelevenítsék a június elején történteket - vezeti fel a Szívderítő.hu.

"Törökszentmiklóson dolgozom, párom, Robi engem kísért ki a reggeli vonathoz" - árulta el Füzesi Regina. "Kicsit késve érkezett a szerelvény, de láttam, mások az utolsó utáni pillanatban érkeznek. Messziről ugyanis egy apuka sietett a vonathoz, kezében 5 év körüli kislányával. Ekkor szálltam fel a vagonba."

Ivánfi Róbert rendőr zászlós Forrás: Youtube

Kedvese, Ivánfi Róbert veszi át a szót: "Ott álltam bicajjal a kezemben a peronon, és fél szemmel az apukát figyeltem. Szurkoltam, érjék el a vonatot, a jegyvizsgáló már csak rájuk várt. Amikor a fiatalember a vonathoz ért, láttam, kezd feltűnően lassan mozogni. Az utolsó kocsinál óvatosan letette gyermekét, majd térdre esett. Arccal bukott előre."

Az egyébként rendőrként dolgozó, de tegnap éppen szabadnapos Robi azonnal odafutott a férfihez, hogy megnézze, mi történt vele.

"Mi a baj? Segíthetek? - kérdeztem tőle, majd oldalfekvésbe fordítottam. A jegykezelő azonnal jelzett a mozdonyvezetőnek, hogy ne induljon, probléma van, majd hívta a mentősöket. Másvalaki is odajött hozzánk, akit megkértünk, tartsa a kihangosított telefont. A mentősök ugyanis folyamatosan instrukciókat adtak, mikor, mit kell tennünk. Gondolkodnom se nagyon kellett, csak pontosan követni az útmutatásokat."

A cikk folytatását itt olvashatod!

Ivánfi Róbert rendőr zászlóst, a Szolnoki Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály körzeti megbízottját tettéért előljárói elismerésben részesítették.

Műszívek külső, szekrényméretű, vezetékekkelhttp://www.life.hu/drlife/20150619-szivderito-szivtranszplantacio-valodi-es-muszivvel.htmlA szívelégtelenség legsúlyosabb, végső stádiumában szenvedő betegeken segíthet a szívtranszplantáció, vagyis a szívátültetés. Magyarországon 2014-ben 51 ember kapott új szívet, ám sajnos ennek többszörösére lenne szükség.Dr. LifeThinkstockIlyen spermára van szükséged a teherbeeséshezhttp://www.life.hu/drlife/20150619-az-ondo-elsokent-tavozo-resze-nagyobb-esellyel-termekenyiti-meg-a-not.htmlEgy friss kutatás szerint az ondó elsőként távozó része nagyobb eséllyel termékenyíti meg a nőt, mivel az abban lévő hímivarsejtek aktívabbak, és jobb minőségű DNS-t tartalmaznak a később érkezőknél.Dr. LifeThinkstockEzzel az új eszközzel rettentenek el mindenkit a szolihasználattólhttp://www.life.hu/drlife/20150620-sokkolo-kepekkel-harcolhatunk-a-szolariumok-ellen.htmlLeginkább a sokkoló, bőrrákos embereket ábrázoló képek tartják vissza a fiatal nőket attól, hogy szoláriumba járjanak, míg a szöveges figyelmeztetések nem igazán hatnak rájuk - derül ki egy friss kutatásából.Dr. Life--Kiderült! A napozás és a napfény a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20150620-jot-tesz-a-rendszeres-napfurdozes-a-borgyogyasz-szerint.htmlA napfény akár a hosszú élet titka is lehet, olyan jó hatással van a szervezetre. Többek között csökkenti a vérnyomást és a stroke kockázatát is - állítja Dr. Richard Weller, az Edinburgh-i Egyetem dermatológusa.Dr. LifeThinkstockSebkezelési kisokos nyári karcolásokhoz, zúzódásokhozhttp://www.life.hu/drlife/20150618-ezek-a-leggyakoribb-serulesek-es-a-magyar-sebkezelesi-szokasok-hazanban.htmlSokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi vagyunk-e az egyetlenek, akik képesek akárhányszor megégetni magunkat a sütőből kivett tepsivel. Vagy elvágni a kezünket egy szimpla papírdarabbal. Az ember lánya persze nem futhat állandóan az orvoshoz, pedig a kisebb sérülések is igen kellemetlenek lehetnek, ráadásul lassabban is gyógyulnak, mint gondolnánk. Fontos tudni, hogy a helyes sebkezelés még a legkisebb sebek esetében is elengedhetetlen.Dr. LifeThinkstockKézfogás egy dögös idegennel? Lehet, hogy már az érintése megölhttp://www.life.hu/drlife/20150521-milyen-bacik-vannak-a-kezunkon-ezert-kiemelten-fontos-a-kezmosas.htmlGondold végig, mennyi mindent érintesz meg, ameddig reggel beérsz dolgozni! Kulccsal zárod az ajtót, majd megnyomod a lifthívót. Ujjaddal megérinted az F betűt, majd a kapunyitóval is bíbelődsz. Megragadod a kapaszkodót a villamoson, a metróban pedig megkapaszkodsz a mozgólépcső korlátjában. Vagy épp tankolsz a kocsidba. Aztán pénzt veszel elő a pékségben, és ha nem figyelsz, mindent átviszel a laptopod billentyűire is.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.