Michael Bublé égési sérülés baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos égési sérüléseket szenvedett a világhírű énekes, Michael Bublé 22 hónapos kisfia, Noah. A sztár a történtekkor épp turnén volt. 

A világsztár otthonában történt a baleset, melnyek következtében a kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett a héten. Valószínűleg vízzel forrázhatta le magát, kis testének hat százaléka erősen megégett - írja a Daily Mail.

Forrás: www.facebook.com/MichaelBuble

A baleset idején Michael Bublé éppen nem tartózkodott az országban. Noah a történtek ellenére jól van, erről modell édesanyja, Luisana Lopilato adott hírt közösségi oldalán.

A kisfiú augusztusban lesz kétéves, ő Michael Bublé és Luisana Lopilato egyetlen gyermeke.

Itt a vég? Hospice központba szállították Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/drlife/20150626-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanyanak-apolasat-hospice-kozpontban-folytatjak.htmlÚgy tűnik, már családja is kezd beletörődni, hogy meg vannak számlálva Bobbi Kristina Brown napjai. Whitney Houston lányát a család a napokban egy hospice központba szállítatta. Dr. Life--Műteni kellett VV Ádámot, annyira megvertékhttp://www.life.hu/drlife/20150627-megvertek-es-korhazba-kellett-szallitani-vv-adamot.htmlEgy balatoni diszkóban keveredett verekedésbe VV Ádám, akinek úgy ellátták a baját, hogy meg kellett műteni. Dr. LifeOrigoNővé operáltatja szerelmét az arab milliárdoshttp://www.life.hu/drlife/20150625-tiffany-rose-davies-transznemu-szepsegkiralynot-nove-operaltatja-arab-milliardos-szerelme.htmlHamarosan férjhez megy az a 23 éves transznemű szépségkirálynő, Tiffany-Rose Davies, akinek nővé válására már így is rengeteget költött szerelme, egy arab milliárdos ingatlanfejlesztő. Dr. Life--Már a légzés is nehezen megy Czeizel Endrénekhttp://www.life.hu/drlife/20150627-czeizel-endre-genetikus-kezelese-nem-hozta-meg-a-kivant-eredmenyt.htmlSajnos mégsem hozta meg a várt javulást Czeizel Endre harmadik kemoterápiás kezelése. A genetikusnak már a légzés is egyre nehezebben megy. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huSokkoló! Először mutatkozott agyvérzése óta a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/drlife/20150608-tim-curry-hollywoodi-szinesz-los-angelesben-a-2015-tony-dijatadon-vett-reszt-agyverzese-ota.htmlSzombat este Los Angelesben tartották az idei Tony-díjátadót, ahol a három évvel ezelőtt agyvérzést kapott Tim Curry is részt vett. A rajongók rá sem ismertek, az egykor oly népszerű színészre.Dr. LifeNorthfotoSzépészeti beavatkozáson vett részt a Trónok harca sztárja?http://www.life.hu/drlife/20150623-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-feltotette-az-ajkait.htmlSenki sem gondolná a Trónok harca gyönyörű Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke-ról, hogy elégedetlen lehet a testével. Pedig az Instagram oldalára feltöltött képeiből úgy tűnik, apró változtatásokat hajtott végre magán. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.